Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 87

Volgende

Key Account Manager Nationale Sales

Bij Mediahuis

Staat 8 dagen op Jobat.be

Mediahuis Connect is de advertentiedienst van Mediahuis. Mediahuis Connect commercialiseert succesvolle combinaties van kwalitatieve dagbladen, doelgroepgerichte magazines en toonaangevende nieuwsportals. Mediahuis Connect heeft zijn plaats in het medialandschap veroverd. Al wie in Vlaanderen een geslaagde multimediale en multiregionale campagne wil voeren, kan niet om Mediahuis Connect heen. Bij Mediahuis Connect krijgt u de vrijheid om uzelf te ontplooien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wie bij Mediahuis Connect aan de slag gaat, kiest voor een dynamische omgeving waar mensen het verschil maken.

Key Account Manager Nationale Sales

Functieomschrijving

Als Key Account Manager nationale sales binnen Mediahuis ga je aan de slag met merken als Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet Van Antwerpen en Het Belang Van Limburg. In de markt ben jij het aanspreekpunt wanneer het gaat over de verkoop van advertentieruimte voor jouw specifieke sectoren.

TAAKOMSCHRIJVING


* Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de klanten van de jouw toegewezen sectoren.

* Je onderhoudt niet alleen een stevige, langdurige relatie met je klanten, maar adviseert hen ook diepgaand over media en marketing.

* Je analyseert de behoeften van je klanten en helpt hen bij het professioneel en efficiënt besteden van hun advertentiebudgetten, met focus op onze media.

* Als geen ander kan je multimediale campagnes uitwerken voor én met je klant, zodat je ze op korte en lange termijn tevreden stelt.

* Uiteraard bouw je via je netwerk, goede marktkennis en doelgerichte prospectie aan nieuwe key klanten.

* Door je aanpak en gedrevenheid realiseer je een optimale klantentrouw bij bestaande klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie uit.

* Samen met je team zorg je steeds voor de realisatie van de omzetdoelstellingen, door een gepaste verkoopstrategie uit te werken samen met je Sales Manager.

Profiel* Je beschikt over een hoger diploma en relevante saleservaring, maar je staat vooral bekend om je drive en inzet!

* Met veel enthousiasme bouw je dan ook mee aan ons salesverhaal in een dynamische markt.

* Als een echte ondernemer deins je er niet voor terug om zowel naar nieuwe klanten te stappen als met nieuwe initiatieven en creatieve oplossingen voor de dag te komen.

* Jouw doe-mentaliteit zorgt voor een hands-on aanpak en zonder aarzelen neem je ownership over je klanten en projecten.

* Verder verlies je nooit je team uit het oog en werken jullie constructief samen aan de meest adequate aanpak en oplossingen voor jullie klanten.

* Door je communicatieve skills, empathisch vermogen en overtuigingskracht weet jij elke type gesprekspartner te boeien.

* Je bent vlot tweetalig NL/FR.

Aanbod* Vanaf dag één krijg je een intensieve on-the-job opleiding en kan je steeds terecht bij je collega’s.

* Je krijgt de vrijheid om dagelijks je eigen agenda zelf samen te stellen en je bent steeds welkom in ons modern kantoor op Linkeroever, waar je gezellig kan bijpraten met je collega’s aan ons topkoffieapparaat.

* Mediahuis beschikt over een eigen binnenhuisuniversiteit waar je steeds interessante opleidingen kan bijwonen om je talenten optimaal te ontwikkelen.

* En als je deze job helemaal onder de knie heb je natuurlijk binnen onze organisatie voldoende interessante doorgroeimogelijkheden.

* Ook al als beginnende accountmanager krijg je meteen de volledige verantwoordelijkheid over regio Antwerpen en Brussel Noordrand.

* Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen en tankkaart.

* Niet te vergeten dat Mediahuis bij de top 10 van meest aantrekkelijke werkgevers behoort.

Asse

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 52 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Media en Communicatie
  • Asse
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Asse meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.