Terug naar zoekresultaten

key account manager (m/v)

Unique Office | Vlaams-Brabant | Onbepaalde duur, Voltijds

Onze opdrachtgever is één van de snelst groeiende marktonderzoeksbureaus in België. Een team van 150 medewerkers voert er onderzoek uit voor grote bedrijven uit tal van sectoren: automotive, telecom, dienstverlening, ...


key account manager (m/v)

Functieomschrijving

Je bent voor onze klanten het key contact binnen het bedrijf. Uw rol brengt branche- en productkennis bij elkaar en daarom bent u in staat om de behoeften van klant te vertalen naar de producten en diensten van het bedrijf. Als de klant naar producten vraagt die niet beschikbaar zijn, vertaal je de behoeften van de klant aan de productteams en doen ze hier de nodige researches voor. In een notendop ziet uw dag er als volgt uit: ? Marktonderzoek en productkennis houden zoals vereist. ? Communicatie met uw klanten om hun de nodige inzichten te geven en middelen aanreiken waarbij uw bedrijf hen optimaal kan ondersteunen. ? Functioneel samenwerken binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat aan de behoeften van de klant wordt voldaan en hun vragen worden beantwoord. Je contacten liggen vooral op C-level.

Profiel

? Je hebt een master of bachelor diploma. ? Ten minste 3 jaar eerdere werkervaring met marktonderzoek op maat, dit is absoluut noodzakelijk. ? Ervaring en een sterk netwerk in de wereld van Automotive ? Sterke commerciële vaardigheden. U kunt vertrouwensrelaties opbouwen, kansen identificeren en deze commercialiseren ? Zeer goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands, Engels (en Frans) ? Kennis en begrip van industrie, markt en onderzoek. ? Probleemoplossend / analytisch vermogen, in staat om het grote geheel te zien en om in details te duiken ? Een enthousiaste teamspeler met de winnende geest en een echte passie die innovatieve ideeën met zich meebrengt.


Aanbod

Onze klant is gelegen in Leuven


Deze job wordt niet langer aangeboden.
Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.