Terug naar zoekresultaten

KEY ACCOUNT MANAGER EXPORT

* Focus op bestaande klanten
* Hoefijzerproducent
* Regio Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika

Via Hays Gent

Staat 26 dagen op Jobat.be

Onze klant, Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek in Vogelwaarde (bij Terneuzen), is samen met HAYS Sales op zoek naar een Key Account Manager Export. Kerckhaert (4e generatie) is wereldwijd de grootste onafhankelijke hoefijzerproducent. Met meer dan 1500 verschillende modellen in het assortiment en door de voortdurende invoering van nieuwe hoefijzers blijft het bedrijf de leider op de markt.

KEY ACCOUNT MANAGER EXPORT

Functieomschrijving

Als Account Manager Export sta je in voor de verkoop en opvolging van het volledige hoefijzerassortiment. Je zal enerzijds verantwoordelijk zijn voor de opvolging van de bestaande klantenportefeuille in je regio Midden-Oosten en Midden- en Zuid-Amerika. Hierbij is relatieopbouw op lange termijn heel belangrijk zodat er ook repeat business gegarandeerd kan worden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de markt, vooral in de regio Zuid-Amerika aangezien er zich daar veel potentiële partners bevinden. Klanten en prospecten zijn voornamelijk distribiteurs, dealers, importeurs, etc waarbij je ook verantwoordelijk zal zijn voor de opvolging van de verkoopcijfers, het detecteren van behoeften alsook het geven van opleidingen bij nieuwe producten. Je zal als het ware een adviseur zijn op alle gebied naar uw klanten. De customer service afdeling zal je op administratief vlak zeker ondersteunen naar opvolging toe. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan één van de zaakvoerders. De uitvalsbasis zal effectief Vogelwaarde zijn wanneer je niet in het buitenland bent.


Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature van Key Account Manager Export is het belangrijk dat je kan terugblikken op minimum een eerste saleservaring. Enige affiniteit met de paardensector is zeker een pluspunt, maar geen must. Je hebt een zeer sterke mondelinge en geschreven kennis van Engels en eventueel ook Duits. Initiatief nemen in uitdagende situaties schrikt jou niet af en je bent bereid om op geregelde basis naar het buitenland te reizen voor het werk.

Aanbod

Onze klant biedt een veelzijdige en zelfstandige job aan waarin jouw creativiteit en initiatieven alle ruimte krijgen. Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega's en waar waarden zoals leadership, dedicated to excellence en innovation centraal staan. Tevens voorziet men een gerichte opleiding naar productkennis toe.

Interesse in deze job als Key Account Manager Export bij Kerckhaert? Solliciteer online of contacteer Finley Arlequeeuw op volgend nummer: 09/269.25.49.

Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / Vertegenwoordiger
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / Vertegenwoordiger' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.