Terug naar zoekresultaten

Keukenverkoper

468232354

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Keukenverkoper

Functieomschrijving

-Als verkoper sta je in één van de winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Bij elke nieuwe klant, open je een commercieel dossier. Deze zal je beheren van a tot z. -U bent een duizendpoot: offertes opmaken, uw dossier opvolgen en afsluiten. Dit dient zowel voor het financieel, commercieel als het logistiek gedeelte (creatie klantenkaart, opvolging van betalingen, afsluiten van verkoopovereenkomsten, ?) -Uw vertegenwoordigd onze klant hun identiteit door jouw gepaste commerciële houding en service naar de klant toe. - Door jouw wil om het project foutloos af te leveren, met de nodige aandacht voor een feilloze afwerking, creëer je onder jouw klanten nieuwe ambassadeurs -Samen met je collega's neem je deel aan ?Reflectie-momenten'. Hier staan het thema Marketing, Sales en Kwaliteitsverbetering op het programma. Deze info komende van het veld, zullen de winkelmanager en de district manager voeden met nieuwe ideeën.

Profiel

Jij vindt al wat INTERIEURDESIGN betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste tendensen op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant uit de deur stapt!

-Je bent commercieel zeer sterk!=> Ervaring in de retail- keukenverkoop is een pluspunt
-Je hebt een Goed Voorkomen, bent gastvrij, enthousiast en gaat graag een uitdaging aan met ?de Glimlach'!
-Je bent een creatieveling, hebt oog voor detail en houdt van onderhandelen
-Je bent een teamplayer, loyaal naar je team toe.

Aanbod

-De kans om te werken in een dynamisch bedrijf. Sterk innovatief binnen zijn sector met een sterke familiale bedrijfscultuur. Plezier, vertrouwen, lef, authenticiteit, verantwoordelijkheid ?. Dit zijn allen waarden die net zoals bij jou, nauw aan het hart liggen.
-Mogelijkheden om teevolueren en al jouw potentieel uit het onderste van de kan te halen!. Eggo, die in constante groei verkeert, biedt jou een volwaardig parcours van opleidingen aan.

-Een plaatsje in ons enthousiast team die allemaal dezelfde microbe hebben, nl passie voor design, interieur, esthetiek en klanten.
-Op basis van uw ervaring krijg je een vaste vergoeding (CP311.) Dit gecombineerd met een variabel gedeelte in de vorm van commerciële premies. Deze worden berekend op basis van jouw prestaties en in hoeverre uw dossiers kwalitatief worden afgeleverd.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen Office
Jan Van Rijswijcklaan 36
2018 Antwerpen Office
Tel.: 03 232 85 93
E
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.