Terug naar zoekresultaten
Accent

keukenmonteur (M/V)

Via Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Onze klant is een bedrijf dat zich vakkundig toelegt op professionele keukens en koeling. Ze garanderen een competente en efficiënte opvolging vanaf het ontwerp tot de oplevering van uw grootkeuken.
Dit doen ze samen met een ploeg van interne projectleiders en techniekers die zorgen voor een nauwkeurige en snelle installatie van onderhoud van uw toestellen.

keukenmonteur (M/V)

Functieomschrijving

Je staat in voor het leveren en plaatsen diverse merken van professionele keukentoestellen (fornuizen ovens microgolfovens dampkappen vaatwassers.). De toestellen moeten geleverd uitgepakt en technisch aangesloten worden op watertoevoer en afvoer elektriciteit en of gas. Na installatie dienen de toestellen eveneens getest en opgeleverd te worden. Hiernaast heb je één week per maand een wachtdienst. Er wordt verwacht dat je zelfstandig kan werken. Je beschikt over een volledig ingerichte servicewagen waar je mee op de baan gaat om leveringen en installaties uit te voeren.

Profiel

Je genoot een opleiding Elektriciteit A2 en je hebt minstens 3 jaar ervaring in soortgelijke job. Je kunt zelfstandig werken en technische problemen oplossen. Je hebt een verzorgd voorkomen. Je bent klantvriendelijk en administratief vaardig voor het opstellen van ondermeer oplevering documenten. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
Kennis van Nederlandse en Franse taal is belangrijk.

Aanbod

Je krijgt een gevarieerde job met een stabiele functie in een aangename werksfeer.
Je hebt recht op een aantrekkelijk aangepast loon naar werken en volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen. Je krijgt een contract van onbepaalde duur met 38 werkuren/week en 1 week/maand van wacht. Je rijdt met een firmawagen enkel tijdens het werk.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Henegouwen,Waals-Brabant,West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen,Luik,Vlaams-Brabant,Limburg,Antwerpen,Namen,Luxemburg,Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Elektricien' jobs in Henegouwen, Waals-Brabant, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Luik, Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, Namen, Luxemburg, Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.