Terug naar zoekresultaten
KBC

KBC Private Banker Brussel

ID42463

KBC | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Wist je dat …

KBC een van de grootste bank-verzekeraars van het land is? Gedreven en ambitieus om de ‘referentie’ te zijn in onze sector. De wereld staat niet stil. Daarom bedenken we vandaag al volop oplossingen voor de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we inspelen op de noden van onze klanten door  digitalisering  en spelen we proactief in op maatschappelijk relevante thema's als milieu en mobiliteit.

Al onze medewerkers spelen een belangrijke rol in die vernieuwing. Zij zijn de ‘makers’, die elke dag het beste van zichzelf geven met frisse ideeën, gedurfde initiatieven en zinvolle producten.

Wil jij ook deel uitmaken van onze 'Great place to Work'. Bekijk dan zeker onze vacatures en 'Maak het mee'.

 

KBC Private Banker Brussel

Functieomschrijving

 

Wat houdt deze functie in?

Het segment KBC Private Banking is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogstaand persoonlijk vermogensadvies in België. Het richt zich zeer specifiek tot de selectieve doelgroep van de vermogende klant. Dit zijn personen met een belegbaar roerend vermogen van om en bij de €1 miljoen. 

Voor het kantoor KBC Private Banking Bosvoorde/Zoniënwoud zoeken we een Private Banker, met een focus op beheer klantenportefeuille in het werkgebied Ukkel, Woluwe , Druivenstreek, Halle 

Ben je overtuigd dat jij past in ons team? Solliciteer dan online via de knop ‘solliciteren’. Op die manier kunnen wij je sollicitatie sneller verwerken. Heb je nog vragen over de functie-inhoud? Contacteer dan de recruiter: evi.beckers@kbc.be

Wat verwachten we van jou?

·        je verleent service aan bestaande klanten en bouwt voornamelijk een klantenportefeuille op in samenwerking met de retail kantoren van KBC, met de collega’s van KBC Corporate en de KBC verzekeringsagenten.

 

·        je beheert en diept klantenrelaties uit op basis van adviesverlening van het financieel vermogen van deze klanten en je begeleidt hen bij de juridische en fiscale structurering van hun familiaal vermogen in samenwerking met de juristen van KBC Groep.

 

·        je detecteert proactief klantenbehoeften en speelt hier gepast  op in en je realiseert zo verdere groei van de beheerde AUM (Assets Under Management).

 

·        je zet commerciële acties op en je ontvangt klanten op PR events tijdens dag- en avondactiviteiten.

 

·        je bent het unieke aanspreekpunt van de klant binnen de KBC Groep en je zorgt voor een deskundige doorverwijs naar de andere segmenten op basis van de behoeften en de actuele vragen van de klant.

 

·        je beheert je eigen agenda autonoom en je stemt je persoonlijke werkorganisatie af op de kantoorwerking. Je bouwt voldoende flexibiliteit in om ruim beschikbaar te zijn voor klanten.

 

·        je wil als teamspeler deel uitmaken van een team van 13 collega’s en je bent bereid je persoonlijke bijdrage te leveren om de jaarlijkse teamresultaten en commerciële objectieven succesvol te bereiken.

 

Profiel


Je bent sterk commercieel en wervend georiënteerd en je kan zelfstandig werken binnen een hecht kantoorteam.  Je bent sterk relatievaardig, met een brede kennis van financiële, fiscale en beursgerelateerde onderwerpen.  Goede onderhandelingsvaardigheden zijn een vereiste.

Je beschikt over: 

·        Je beschikt over een Master opleiding in een financiële richting  of gelijkwaardig door ervaring in vermogensopbouw

 

·        minstens 5 jaar ervaring als expert beleggen of Private Banker

 

·        een grondige kennis van courante en gespecialiseerde beleggingsproducten ( fondsen, aandelen, obligaties,…)

 

·        een grondige fiscaal-juridische kennis is een pluspunt

 

·        een commerciële en proactieve ingesteldheid waarbij je er niet voor terugdeinst om op het voorplan te treden

 

·        zeer goede communicatievaardigheden (zowel schriftelijk, telefonisch als in interne/externe persoonlijke contacten), en een verzorgd voorkomen

 

·        talenkennis: je bent tweetalig Frans/Nederlands en je beschikt over een degelijke kennis van het Engels

 

·        de competentie om je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden, aan verschillende klantentypologieën en je put uit deze uitdagingen bijkomende motivatie

 

·        een klantgerichte houding. Het verlenen van kwalitatieve, hoogstaande service is voor jou een topprioriteit
 

Ter ondersteuning van je start in deze functie is er een opleidingstraject beschikbaar, individueel op jouw maat, met een aantal stagedagen in andere KBC Private Banking kantoren.

Inschrijving in de externe opleiding Febelfin PBA-B Investment Banking of Patrimonial Approach wordt optioneel voorzien in de eerste jaren binnen je nieuwe functie.

Aanbod

Je kunt bij KBC rekenen op:

·                 een uitzonderlijk aanbod opleidings- en ontwikkelingskansen;

·                 diverse doorgroeimogelijkheden;

·                 een contract van onbepaalde duur;

·                 een competitief verloningspakket, aangevuld met een ruim pakket aanvullende voordelen en personeelsvoorwaarden op onze bank- en verzekeringsproducten;

·                 mogelijkheden om je werk en je privéleven op elkaar af te stemmen;

·                 een dynamische werkomgeving met een open cultuur en een aangename werksfeer.

 

Interesse in deze vacature?

Solliciteer via onze website www.kbc.be/jobs

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Commercieel medewerker' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.