Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

KANTOORVERANTWOORDELIJKE BANK

* Vertrouwensrelatie uitbouwen met beleggingsklanten
* Dagelijks beheer van het kantoor en aansturen van medewerkers
* Netwerken in de regio als gezicht van het kantoor

Via Hays Gent

Staat 15 dagen op Jobat.be

Onze klant is een wereldwijde financiële instelling met een uitgebreid netwerk van zelfstandige en statutaire kantoren. De bank onderscheidt zich in de markt door ervaring en expertise in de bancaire dienstverlening naar een zeer brede doelgroep, gaande van individuen en gezinnen tot bedrijven, instellingen en overheden. Steeds stelt zij het belang van haar klanten voorop en wenst zij hen te begeleiden in het verwerven van inzichten in hun financiële situatie en de mogelijkheden in de markt. Daarnaast zet zij sterk in op duurzaam ondernemen én benadert zij de markt vanuit een innovatieve omnichannel strategie.

Een bestaande cluster van zelfstandige agenten ten noorden van Gent is momenteel in volle uitbreiding. Daarom zijn wij vanuit Hays Bank en Verzekeringen momenteel op zoek naar een Kantoorverantwoordelijke met specialisatie in beleggingen voor de ruime regio rond Zelzate.

KANTOORVERANTWOORDELIJKE BANK

Functieomschrijving

Als kantoorverantwoordelijke sta je in voor de dagelijks werking van het kantoor en de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je runt het kantoor autonoom en stuurt hierbij 2 medewerkers aan, die je motiveert om samen de kantoorobjectieven te behalen. Daarnaast adviseer je ook klanten op vlak van beleggingen en personal banking. Het is de bedoeling om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen. Hierbij benader je de klanten op een professionele en klantgerichte manier en overtuigt hen van je toegevoegde waarde. Tijdens een persoonlijk gesprek analyseer je de situatie en de behoeften van de klant. Je geeft eerlijk advies op maat en stelt producten voor die aansluiten bij het risicoprofiel en de financiële doelstellingen van de klant, rekening houdend met de Mifid regelgeving. Verder detecteer je leads op andere domeinen en geeft deze door aan de betrokken collega's. Je werkt nauw samen met de vennoten binnen de cluster.

Deze job is mogelijk in bediendestatuut of op zelfstandige basis, met de mogelijkheid om je in te kopen als medevennoot op termijn.

Profiel

Om voor deze verantwoordelijke job in aanmerking te komen ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, aangevuld met enkele jaren ervaring als specialist beleggingen of personal banker. Je kennis en ervaring in dit domein combineer je met een goeie dosis commerciële feeling en leidinggevende skills. Je bent in staat om autonoom te werken en communiceert open en vlot. Als gezicht van het kantoor ben je bereid te investeren in het uitbouwen van je netwerk binnen de regio. Je stelt je hierbij flexibel op en toont geen 9-to-5-mentaliteit. Je werkt proactief en straalt vertrouwen uit, waardoor je een langetermijnrelatie met de klanten kan uitbouwen.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf binnen een boeiende sector, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De bank zet sterk in op een vernieuwende en flexibele manier van werken. Deze kantorengroep biedt je een uitdagende job met verantwoordelijkheid, waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn. Je krijgt de nodige ondersteuning, opleiding en tools om deze te behalen. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Kan deze boeiende job als Kantoorverantwoordelijke met specialisatie beleggingen in de regio rond Zelzate je aanspreken? Reageer online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Oost-Vlaanderen,Gent,Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 45 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Zelfstandige
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kantoorhouder' jobs in Oost-Vlaanderen, Gent, Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.