Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 10

Volgende

KANTOORVERANTWOORDELIJKE BANK (REGIO AALST)

* Kantoorverantwoordelijke Bank

* Ervaring in de financiële sector en commercieel ingesteld

* Netwerker in de regio Aalst

vdk bank | Aalst | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Onze klant vdk bank is een regionale professionele retailbank met een 80-tal vestigingen. Als duurzame ethische bank schenkt deze autonome speler heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Momenteel zijn we vanuit Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een netwerker die als Kantoorhouder (in bediendestatuut) het bankkantoor te Aalst commercieel verder zal uitbouwen.

KANTOORVERANTWOORDELIJKE BANK (REGIO AALST)

Functieomschrijving

Als kantoorhouder sta je in voor de verdere groei van jouw kantoor, diep je het bestaande klantenbestand uit en bouw je het klantennetwerk verder uit. Dit doe je onder andere door actieve prospectie, uitwerken van commerciële acties en lokaal te netwerken. Jouw kennis en ervaring over de bankdiensten, spaar- en beleggingsformules, kredieten en verzekeringen stellen je in staat om proactief jouw klanten te informeren. Je adviseert de klanten en begeleidt hen naar de meest opportune oplossing. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van jouw kantoor en stelt hoge kwaliteitsvereisten voorop. Je werkt nauw samen met de commerciële directie, stelt specifieke kantoordoelstellingen voorop en werkt aan de realisatie van jouw strategie.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze verantwoordelijke functie, heb je minimum een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je kan reeds enkele jaren relevante commerciële ervaring in de banksector voorleggen. Je bent sociaal actief en hebt een plaatselijk netwerk in Aalst. Door jouw klantgerichtheid ben je in staat om een langetermijnrelatie op te bouwen met jouw klanten. Als echte netwerker en met jouw ondernemende ingesteldheid bouw je verder aan de groei van jouw kantoor, met oog voor duurzaamheid. Verder ben je ook een echte people manager, servicegericht, proactief, gedreven, sociaalvaardig en kan je zelfstandig werken.

Aanbod

Je komt terecht bij een autonome retailbank waar een persoonlijke aanpak en een klantvriendelijke ontvangst centraal staan. Je zal werken in een ethische en professionele bankomgeving. vdk bank biedt jou een uitdagende functie met een grote autonomie, waarbij je kan terugvallen op een professioneel uitgebouwde ondersteuning vanuit de hoofdzetel in Gent. In ruil voor jouw inzet mag je rekenen op een uitgebreid en interessant verloningspakket.

Ben jij de netwerker in regio Aalst die dit kantoor van vdk bank commercieel verder zal uitbouwen?
Solliciteer online of neem contact op met Lien Vanquickenborne van Hays Bank & Verzekeringen Gent op 0498 17 67 37. Een discrete behandeling van uw kandidatuur is gewaarborgd.

Interesse?

Hays Gent
Lien Vanquickenborne
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Aalst

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Aalst meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.