Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 5

Volgende
Colruyt Group

Jurist Personeelszaken

Jurist Personeelszaken

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Jurist Personeelszaken

Functieomschrijving

Colruyt Group telt bijna 30.000 werknemers. Dat brengt heel wat werk en verantwoordelijkheid met zich mee voor People & Organization, onze eigen HR-afdeling. Als jurist adviseer je de verantwoordelijken personeelszaken, zodat zij steeds de juiste beslissing nemen in het belang van de werknemer.

People & Organization rekruteert en oriënteert nieuwe medewerkers en verzorgt de personeelszaken. Onder meer onze loondienst, medische dienst en preventiedienst maken deel uit van deze HR-afdeling. Logisch dus dat je als jurist personeelszaken eerst een grondige opleiding krijgt om kennis te maken met alle aspecten van het HR-beleid van Colruyt Group. Daar hoort ook een stage bij op de diensten Selectie, Vorming & Opleiding en het Sociaal Secretariaat. Dit alles om je voor te bereiden op je latere verantwoordelijkheden als jurist.

Eenmaal je stages afgerond zijn, informeer en begeleid je de verantwoordelijken personeelszaken en zet je de krijtlijnen uit van een uitgekiend personeelsbeleid. Je bestudeert het arbeidsrecht en de sociale wetgeving en vertaalt die materie naar heldere aanbevelingen. Daar horen bijvoorbeeld geschillendossiers bij die voor de rechtbank verschijnen, maar ook aanbevelingen om het personeelsbeleid op lange termijn verder te verbeteren. De verantwoordelijken personeelszaken kunnen bij jou steeds terecht met vragen over pensioenen, medische overmacht, een ontslag, tijdskrediet, …

Je werkt in het hoofdkantoor van Colruyt Group in Halle.

Profiel

 • Opleiding – Je behaalde een masterdiploma in de rechten en hebt al 1 à 2 jaar ervaring met het domein van het arbeidsrecht.
 • Zin voor initiatief – Wanneer je nieuwe mogelijkheden ziet op het vlak van sociaal recht, aarzel je niet om jouw aanbevelingen te delen met de betrokken verantwoordelijke personeelszaken.
 • Analytische geest – Je bestudeert het arbeidsrecht en de sociale wetgeving grondig en kunt de vaak ingewikkelde wetteksten vertalen naar een heldere communicatie.
 • Oplossingsgericht denken – Je zoekt steeds naar de beste formules om sociale rechtsregels succesvol toe te passen bij Colruyt Group.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Zo kan je vlot communiceren met alle interne en externe partners.

Aanbod

 • Persoonlijke groei – Sociaal recht is een levende materie die constant evolueert. Je krijgt bij Colruyt Group de kans om in deze materie expert te worden.
 • Sociaal contact – Als jurist kom je met heel veel mensen in contact, die allemaal rekenen op jouw expertise.
 • Verantwoordelijkheid – Jouw aanbevelingen hebben impact op de arbeidsvoorwaarden van duizenden medewerkers. Dat is een grote verantwoordelijkheid, waar je perfect mee om kunt gaan.
 • Aantrekkelijk loonpakket – Je krijgt een aantrekkelijk loon met tal van extralegale voordelen.

Interesse?

Charlotte Coppens
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bedrijfsjuristen' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.