Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
FEDERATIE VAN ALGEMENE BOUWAANNEMERS via Search & Selection Gent

JURIDISCH ADVISEUR/PRODUCTMANAGER BOUW

FEDERATIE VAN ALGEMENE BOUWAANNEMERS via Search & Selection Gent | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

De Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba), aangesloten bij de Confederatie Bouw, groepeert bijna 5.000 aannemers uit het hele land, van de kleine eenmanszaak tot internationale groepen voor burgerlijke bouwkunde. De algemene bouwaannemers en meer algemeen de bouwsector dragen jaarlijks voor ongeveer 16 miljard euro bij tot het bruto binnenlands product van België. Zij hebben meer dan 210.000 medewerkers, van wie 123.000 werken in de ruwbouw, de burgerlijke bouwkunde en andere gespecialiseerde activiteiten.

Faba verdedigt de standpunten van de algemene bouwaanneming op diverse domeinen: technisch, sociaal, economisch, juridisch en inzake milieu. Algemene bouwaanneming omvat zowel woning- als industriebouw, afbraak- en recyclagewerkzaamheden. De organisatie verdedigt ook de belangen van de sectoren spoorwegwerken en stortklaar beton. Om haar ontwikkelingsstrategie te ondersteunen is Faba momenteel op zoek naar een: 

JURIDISCH ADVISEUR/PRODUCTMANAGER BOUW

Functieomschrijving

U volgt de reglementeringen op in alle juridische domeinen die van belang zijn voor de algemene aanneming en u publiceert hier voor bondige en relevante infoberichten over voor onze leden
U geeft juridisch advies aan onze leden over materies die rechtstreeks in verband staan met hun activiteiten, zoals de aansprakelijkheid als ondernemer, de 10-jarige aansprakelijkheidsverzekering, de ABR-verzekering, de verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, de wet Breyne, het Charter van de Bouwers van Individuele Woningen,…
U onderhoudt relaties met de verschillende administraties en autoriteiten, de openbare en private instellingen en verenigingen betrokken bij de algemene aanneming en de ruwbouw. U vertegenwoordigt de FABA bij diverse commissies en werkgroepen.
U coördineert bovendien de standpunten van onze Federatie ten opzichte van onze federale en regionale instanties: Confederatie Bouw, VCB, CCW, CBB-H.
U houdt contact met de leden en animeert en coördineert enkele groepen van leden binnen de woning- en de industriebouw. U staat in voor de verslaggeving van de vergaderingen en volgt de genomen standpunten en initiatieven op. 
U werkt nauw samen met het communicatieteam voor het organiseren van evenementen en de promotie van uw groeperingen. 
U rapporteert aan de algemeen directeur, de Raad van Bestuur en het directiecomité van de Confederatie Bouw.

Profiel

U beschikt over enkele jaren relevante ervaring en bent geïnteresseerd in de bouwsector.
U hebt een hogere opleiding zoals master in de rechten, economische wetenschappen, marketing, architect,… en bent bereid u in de aan de bouw gerelateerde juridische en economische domeinen in te werken. 
U bent zowel een gedreven teamspeler als iemand die graag zelf eigen projecten beheert. ? U bent flexibel en klantgericht, communiceert zowel mondeling als schriftelijk vlot en bent diplomatisch. 
U hebt een goede kennis van Frans of bent bereid u deze eigen te maken.

Aanbod

Een boeiende opdracht in een stabiele en solide organisatie. Een aantrekkelijk verloningspakket met extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques enz. 
Reële ontwikkelingsmogelijkheden die worden ondersteund door een opleidingsbeleid op maat.
Een functie gevestigd te Brussel (bereikbaar met het openbaar vervoer)

Interesse?

Stuur uw CV naar Myra Vandekerckhove, senior consultant via m.vandekerckhove@searchselection.com of solliciteer online via www.searchselection.com. Via ‘jobzoeker’, selecteert u onder ‘organisatie’ Federatie van algemene bouwaannemers, onderaan de vacaturetekst vindt u de button om uw kandidatuur te stellen. Voor meer informatie, contacteer Myra Vandekerchove via 09/243 40 82.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 46 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Groepsverzekering
  • Bedrijfswagen
  • Maaltijdcheques
  • Individuele hospitalisatieverzekering

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.