Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 34

Volgende

(Junior) Wind Project Developer Vlaanderen

Bij EDF Luminus

Staat 8 dagen op Jobat.be

Onze 1600 medewerkers zetten zich elke dag in om van EDF Luminus de eerste energiepartner van onze klanten te maken die hen vooruitgang en comfort biedt dankzij onze 5-sterrenservice, onze innoverende en duurzame oplossingen, de wereldwijde expertise van EDF en onze sterke lokale verankering. #Power2Progress

We investeren in de productie van hernieuwbare energie en in energie-efficiëntiediensten om de klimaatopwarming te bestrijden en onze klanten te helpen hun energiefactuur te verminderen. Tot slot ontwikkelen we oplossingen rond flexibiliteit om het evenwicht tussen vraag en aanbod te bevorderen en bij te dragen aan de bevoorradingszekerheid.

(Junior) Wind Project Developer Vlaanderen

Functieomschrijving

Jouw Missie

Als (Junior) Wind Project Developer is het jouw missie om de nodige ondersteuning te geven bij de ontwikkeling van nieuwe windmolenparken. In het kader van een nieuwe omzendbrief in Vlaanderen ga je op zoek naar locaties die compatibel zijn met onze windprojecten.Hierrvoor screen je op een proactieve manier terreinen in deze zones . Deze screenings dienen op heel korte termijn te worden opgevolgd, gronden moeten getekend worden met eigenaars, om onze winddossiers op een versnelde manier in vergunningsfase te brengen.Je rapporteert op regelmatige basis de stand van zaken naar jouw team coach.

Jouw Verantwoordelijkheden• Als (Junior) Developer zal je jouw team vooral ondersteunen op vlak van voorbereiding van de pre-permitting fase (pre-vergunningsfase). Hierbij zal je focussen op:
a. Opvragen van adviezen
b. Validatie van screening van de grond
c. Opmaak van inplantingen van windturbines
d. Opvragen van kadaster data en het opzoeken/contacteren van eigenaars
e. Prospecteren (al dan niet via externe prospectoren), inclusief het coördineren van de externe prospectoren voor deze screenings
f. Finalisering van projectdossiers op gebied van feasability en het laten valideren van deze projectdossiers
g. Projectdossiers in permitting fase brengen in samenwerking met een senior wind developer (zodat je als junior developer ook het vergunningsproces kan aanleren)
h. Opvolging van het permitting proces samen met een senior wind project developer • Je werkt samen met andere afdelingen waaronder Productie, HSE, Legal, Purchasing en Trading om zo te waken over een optimaal projectverloop en te verzkeren dat alle betrokken partijen beschikken over de noodzakelijke gegevens om hun beslissing voor te dragen.• Je rapporteert wekelijkse projectstatus aan de senior wind project developers en de team coach, waarbij eventuele problemen en hindernissen ter sprake gebracht worden en waarbij de mogelijke oplossingen aanbevolen en besproken worden.

Profiel

Jouw Kennis & Ervaring• Je hebt een master diploma.
• Je bent een starter of hebt een eerste werkervaring binnen wind of hebt reeds kennis van het vergunningsproces.
• Je hebt een passie voor hernieuwbare energie en interesse in milieu
• Je hebt kennis van / affiniteit met windturbines/windturbineparken
• Je hebt interesse in / affiniteit met (het administratief) beheer van projecten
• Je hebt een uitstekende kennis van MS Office en interesse in / kennis van SAP
• Je spreekt Nederlands en Engels. Je kan je behelpen in het Frans.
• Je bent een echte ondernemer met een proactieve instelling
• Je neemt owernship over jouw projecten
• Je bent een echte teamplayer
• Je werkt klantgericht

Aanbod

Er zijn minstens 4 goede redenen om bij ons te komen werken

EDF Luminus is een echte specialist in energie-oplossingen.
EDF Luminus blijft evolueren in een markt die steeds uitdagender wordt. Omdat we onze groene beloften effectief waarmaken, zijn we toonaangevend in duurzame energie. Onze eigen energie? Die wordt gevormd door onze mensen! Als rasechte ondernemers zetten zij elke dag veranderingen in gang. Ze innoveren volop en verbeteren zo continu onze diensten. Zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op een absolute vijfsterrenservice.

We bieden je een wereld vol kansen.
Bij EDF Luminus sta je nooit stil. Hier ontdek je steeds nieuwe carrièrekansen: lokaal, maar ook internationaal. Je leert voortdurend bij dankzij innovatieve projecten en actieve kennisdeling.

Onze mensen maken het verschil.
EDF Luminus verwacht van zijn mensen dat ze altijd verantwoord handelen in de samenleving. Zelf nemen we onze verantwoordelijkheid door medewerkers actief te begeleiden en hun groei te steunen.

Bij ons groei je elke dag.
Onze mensen nemen hun carrière in eigen handen. Om uit te groeien tot experts in hun vak, breiden ze continu hun vaardigheden uit. Dankzij hun uitgebreide netwerk blijven ze bovendien bijleren.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Business development
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development, Administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.