Terug naar zoekresultaten

Junior werfleider - regio Gent - bedrijfswagen

399826869

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior werfleider - regio Gent - bedrijfswagen

Functieomschrijving

Voor onze klant, gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een junior werfleider met doorgroeimogelijkheden. Het doel van de functie is de werfleider ondersteunen. Je staat onder meer in voor volgende taken: - je bent verantwoordelijk voor verschillende werven en geeft hierbij leiding aan de teams; - je voert verbeteringsmaatregelen uit en lost technische problemen op (nadruk ligt op mechanica, maar elektriciteit komt ook af en toe voor); - je werkt ondersteunend in de organisatie van wekelijkse vergaderingen met als doel een correcte, veilige en kwalitatieve uitvoering te waarborgen; - je staat in voor de opvolging van de onderaannemers en de controle van leveranciers; - je geeft ondersteuning bij keuringen van materieel; - je zorgt ervoor dat de administratie rond de uitgevoerde werken correct is.

Profiel

Voor het uitoefenen van deze functie ben je in het bezit van een bachelor in een technische richting, bijvoorbeeld in de bouw of elektromechanica. Als schoolverlater ben je meer dan welkom aangezien je een grondige opleiding en begeleiding zal krijgen op de werkvloer.
Nacht- en weekendwerk schrikken jou niet af (dit is op voorhand geweten aangezien de planning 3 weken op voorhand wordt opgemaakt, dit zal ongeveer 1 à 2 keer per maand voorvallen). Je bent graag buiten, op de werven maar je hebt er geen probleem mee om een 2-tal dagen per week op kantoor aanwezig te zijn.

Aanbod

De firma biedt je een salarispakket afhankelijk van je studies, ervaringen,... met onder andere een bedrijfswagen, groeps- en hospitalisatieverzekering, bonussen en maaltijdcheques. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Daarnaast investeert de firma ook in opleidingen om jou maximaal te laten ontwikkelen en te laten doorgroeien.
Interesse? Mail dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact me je op.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Werfleider, ploegbaas, meestergast' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.