Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 33

Volgende

JUNIOR VOORRAADBEHEERDER MET POTENTIEEL

* Voorraadbeheerder met potentieel (junior)
* Regio Waasland
* Problem solving

Via Hays

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor een sterk groeiend en dynamisch familiebedrijf in de regio van het Waasland is Hays Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Voorraadbeheerder met sterke problem solving skills en oog voor optimalisatie.

JUNIOR VOORRAADBEHEERDER MET POTENTIEEL

Functieomschrijving

Als Junior Voorraadbeheerder ben je verantwoordelijk voor een optimaal beheer van de voorraadhoogtes. Je analyseert dagelijks de voorraadsituatie met oog op de slow en fast movers, je stemt af met de sales en voert de nodige acties uit in het ERP systeem: bestellingen plaatsen bij leveranciers en de opvolging qua levertermijn. Je staat in voor het plannen en opvolgen zowel qua levertermijn als transport van alle internationale inkoopactiviteiten. Daarnaast houd je ook nauw contact met onze producties, verkoopdiensten, kwaliteits-en verpakkingsdienst.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor de functie als Junior Voorraadbeheerder beschik je over een Bachelor diploma Logistiek. Heb je net jouw diploma op zak en op zoek naar een eerste werkervaring? Onze klant staat open voor pas afgestudeerden. Een eerste werkervaring is een plus. Je hebt een analytisch inzicht, beschikt over de nodige problem solving skills en neemt graag initiatief. Excel heeft geen geheimen voor jou. Je kan de boodschap duidelijk overbrengen en dit in het Nederlands en Engels omwille van het internationale karakter.

Aanbod

Als Junior Voorraadbeheerder kom je terecht in een gevarieerde functie binnen een sterk groeiend familiebedrijf met een collegiale en dynamische sfeer. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met jouw capaciteiten.


Ben jij de planmatige en proactieve Junior Voorraadbeheerder waar ik naar op zoek ben? Overtuig Evelien Lanckbeen dan snel met jouw motivatie, skills en ambitie door online solliciteren! Voor meer info kan je contact opnemen op het nummer 09 266 11 90.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 43 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Planning, stock & inventory
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Sint-Niklaas
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Planning, stock & inventory' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.