Terug naar zoekresultaten

JUNIOR TECHNIEKER 2 PLOEGEN - VAST CONTRACT

Anoniem | Lievegem | Onbepaalde duur, Voltijds

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf uit de regio van Lovendegem zijn we op zoek naar een leergierige junior technieker.

JUNIOR TECHNIEKER 2 PLOEGEN - VAST CONTRACT

Functieomschrijving

Je komt in het team van onderhoudstechniekers waar je goed begeleid wordt zodat je zoveel mogelijk technisch bijleert. Dit gebeurt door middel van een peter die jou wegwijs maakt. Je wordt opgeleid en doet ervaring op aan alle machines (cuttermachines, mengelaars, stoomtechniek, pompen, koelcellen, verpakkingsinstallaties, transportsystemen, ...). Dit is elektromechanisch werk, maar je vindt er ook automatisatie. Heb je interesse om je carrière te lanceren door enorm veel kennis op te doen van industriële technieken waarvan je kan profiteren doorheen je hele leven? Dan is dit een ideale opstap naar meer.Je werkt in twee ploegen.

Profiel

Je genoot een technische opleiding (A2 of Bach) waarin je goede kennis hebt opgedaan van elektriciteit / onderhoudstechnieken / ...
Als junior (0-3 jaar ervaring) weet je dat je je leergierig moet opstellen. Je bent stipt en correct.

Aanbod

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden. Zowel interne als externe opleidingen zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte. Dit wordt sterk aangemoedigd. Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, ...). Je kan je vakantie vrij kiezen en extra dagen opsparen indien je eens wat overuren doet. Interesse? Stuur snel je cv naar jan.callens@manpower.be of bel naar 0471 67 40 99 voor meer info. Je ontvangt antwoord binnen de 24 uur.

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Alle jobs Industriële automatisering, PLC programmeur

Populaire jobs in Industriële automatisering, PLC programmeur:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Industriële automatisering, PLC programmeur
 • Sector: Industrie en Machinebouw
 • Lievegem (standplaats)

Vereisten

 • Secundair onderwijs

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques
 • Individuele hospitalisatieverzekering
 • Hospitalisatieverzekering voor familie
 • Invaliditeitsverzekering
 • Bedrijfsfiets
 • Opleiding
 • Extra-legale vakantiedagen
 • Anciënniteitsverlof

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Industriële automatisering, PLC programmeur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.