Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 25

Volgende
Colruyt Group

Junior Teamleader Logistiek Retail Partners Colruyt Group

Junior Teamleader Logistiek Retail Partners Colruyt Group

Colruyt Group | Mechelen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Junior Teamleader Logistiek Retail Partners Colruyt Group

Functieomschrijving

Het distributiecentrum van Retail Partners Colruyt Group bevoorraadt ruim 380  zelfstandige winkeliers. Om al deze leveringen in goede banen te leiden en verder te optimaliseren, zijn we op zoek naar een junior teamleader logistiek.

 

Je start met een opleidingstraject afgestemd op je ervaring. Dankzij verschillende stages op de werkvloer krijg je een grondige vorming en kom je te weten hoe ons distributiecentrum werkt.

Geleidelijk aan krijg je meer taken en verantwoordelijkheden. Zo ontwikkel je verschillende vaardigheden in peoplemanagement (medewerkers coachen en begeleiden) en krijg je alle jobtechnische taken (planning en organisatie) onder de knie. Na je training ben je helemaal klaar voor de job van teamleader binnen logistiek. Je hebt verschillende opties in ons distributiecentrum: je kan aan de slag in het rondhaalmagazijn, in het retourcentrum, op de transportafdeling …

Als teamleader stuur je een team aan van 30 medewerkers. Je geeft leiding en zorgt ervoor dat je medewerkers zich kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan hun job. Op regelmatige tijdstippen ga je ook in overleg met de sociale partners.

Je zorgt ervoor dat alle dagelijkse processen efficiënt, vlot en veilig verlopen en je organiseert je dienst zodat alles op wieltjes loopt. Na verloop van tijd ken je onze bedrijfs- en werkprocessen zo goed dat je zelf ziet waar het nog beter kan. Je brengt dan slimme voorstellen voor meer efficiëntie aan en zet ze ook om in de praktijk. Je werkt nauw samen met je collega-teamleaders en alle centrale diensten. Je rapporteert aan jouw rechtstreekse chef.

Je werkt in het distributiecentrum van Retail Partners Colruyt Group in Mechelen.

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Talenkennis – Je drukt je vlot uit in het Nederlands en kan een basisgesprek voeren in het Frans.
 • Flexibiliteit – Je werkt in ploegen, zoals iedereen binnen jouw team. Avondwerk, weekendwerk en wisselende uurroosters maken dus deel uit van je leven.
 • Eigen inbreng – Het is onmogelijk om al je taken in lijstjes en procedures te gieten. Maar dat moet ook niet voor jou. Jij ziet zelf wat er moet gebeuren. En dat doe je dan ook gewoon.
 • Peoplemanagement – Je vindt het leuk om met mensen te werken en wil nog beter worden in het coachen en motiveren van collega’s.

Aanbod

 • Ruimte voor jezelf – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn, en de vrijheid om initiatief te nemen.
 • Blijven leren en ontwikkelen – Je leert niet alleen heel veel bij on the job, maar krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
 • Doorgroeikansen – Wil je op termijn een stapje hogerop? Bij Colruyt Group zijn er verschillende kansen om door te groeien.
 • Zekerheid – Je krijgt meteen een contract van onbepaalde duur. Bovendien kom je terecht in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Aantrekkelijk loon – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/12682

Bart Wyns

 
Mechelen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Mechelen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.