Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 5

Volgende

Junior System Engineer

239432724

Via AGO Jobs & HR

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior System Engineer

Functieomschrijving

Onze klant is een onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau in het Gentse. Zij staan gekend omwille van hun expertise en ervaring. Onafhankelijk wil zeggen dat zij niet gebonden zijn aan leveranciers voor hardware of software. Dit laat hen toe om voor elk project te onderzoeken wat nu écht de goede middelen zijn. Belangrijk voor hen? Expertise en zelfstandigheid. Concreet leveren zij oplossingen voor onder andere: - Supply Chain Management - Virtualisatie - Zeeverkeer - Informatiesystemen voor de baggerindustrie In samenspraak met de andere collega?s van het systeem departement ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, plannen, implementeren, migreren en in standhouden van de systeeminfrastructuren intern en bij klanten: - Ontwerpen van nieuwe ICT infrastructuren (virtualisatie platformen, storage omgeving, back-up en disaster en recovery, monitoring, ?) - Testen van ICT infrastructuren op basis van bewezen methodiek - Configuratie, installatie en migratie van ICT infrastructuur (VMware, Exchange, Sharepoint, SQL Server, IIS, WSUS, Symantec, Veeam Backup & Replication, iSCSI storage, ?) - Opstellen migratieplannen en uitvoeren migratie. - Bijdragen tot een planmatige projectuitvoering door het faseren en plannen van werkzaamheden en rapporteren over de voortgang aan de Departementshoofd Systemen en/of de Project Manager. - Mede verantwoordelijk voor het inrichten en documenteren van de interne netwerkinfrastructuur, processen, procedures en interfaces. - Oplossen van operationele technische (infrastructuur) incidenten, problemen, wijzigingen of user requests (ITIL)

Profiel

- Minstens een Bachelor Informatica.
- Zelfstandigheid schrikt je niet af.
- Staat open om continu bij te leren, ook door zelfstudie.
- Kritisch, klantgericht, communicatief en assertief.

Aanbod

- Een boeiende job met ruime verantwoordelijkheden.
- Intensieve opleiding, zowel ?on? als ?off?-the-job.
- Een vlakke organisatiestructuur die ruimte biedt voor persoonlijk en teamgericht initiatief enerzijds en open communicatie anderzijds.
- Een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen.
- Een jonge bedrijfscultuur en motiverende werksfeer.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Systeemanalyse
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Afsnee (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Systeemanalyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.