Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 30

Volgende

Junior System Engineer

364282900

Via AGO Jobs & HR

Staat 12 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior System Engineer

Functieomschrijving

Een bedrijf is op zoek naar een "Junior IT Engineer". Voor alle medewerkers op ICT-gebied, binnen het bedrijf, zal jij het eerste aanspreekpunt zijn. Het is jouw taak om op een goede en enthousiaste manier te helpen. Samen met het IT-team is het jullie verantwoordelijkheid om op gebied van werkplek-, systeem- en netwerkbeheer hulp te verlenen. Je begint met werkzaamheden op 1ste lijnsupport (hardware, software, monitoringssysteem...) Naarmate je groeit in het bedrijf zal je ingezet worden in interne IT-projecten.

Profiel

Je behaalde één of meerdere certificaten betreffende Microsoft Competenties of bent bereid die te behalen.
Een basiskennis van IT is een must (LAN/WAN, MS windows server, MS SQL, MS Exchange...). Je bent gedreven en bereid om jezelf telkens weer bij te scholen. Een affiniteit Linux is optioneel. Er wordt een goede mondelinge en schriftelijke kennis in Nederlands en Engels verwacht. Je bent analytisch, zelfstandig, stressbestendig, servicegericht, vriendelijk en communicatief. Je bent een echt teamplayer en vindt het niet erg om te werken in een permanentiesysteem. De administratie wordt héél grondig bijgehouden in het intern ERP-pakket.

Aanbod

Het is een uitdagende en dynamische job met reële doorgroeimogelijkheden. Je schoolt permanent bij van eigen vakkennis. Het bedrijf biedt een competitieve salariëring aan met extralegale voordelen.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Helpdesk & support
  • Sector: ICT, Telecom en Internet
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.