Terug naar zoekresultaten Vorige

11 van 14

Volgende
ORBID

Junior System Engineer Brussel

ORBID | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

130 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat.

Vanuit onze unit Infrastructure begeleiden wij klanten naar een moderne, veilige en performante IT-infrastructuur. Samen met onze partners – topspelers uit de sector - werken we aan oplossingen zoals IT security, digital workplace, hybrid datacenter en up-to-date IT-omgevingen via managed services.

Dennis werkt als Junior System Engineer bij Orbid. Benieuwd hoe zijn week er in foto's uitziet? https://www.orbid.be/werken-bij-orbid/mijn-werkweek-bij-orbid-in-zes-instagram-beelden
 

Junior System Engineer Brussel

Functieomschrijving

 • Onder begeleiding van een ervaren collega word je grondig ingewerkt: dit kan zowel op de service desk als bij onze klanten.
 • Samen met collega’s System Engineers sta je mee in voor de volledige infrastructuur van onze klanten (die variëren van 50 tot 500 users): je neemt (deel)taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (security), backups, problemsolving…
 • Op termijn kan je meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. Afhankelijk van je interesse kan je je kennis verruimen in Virtualisatie, Cloud, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication.
 • Van werkstations tot (virtuele) server, van storage tot disaster recovery, vlan’s, firewalls……kortom aan afwisseling en doorgroeimogelijkheden geen gebrek.

Profiel

 • Je beschikt over een diploma van een hogere informatica technische opleiding.
 • Je goede communicatieve vaardigheden, gedrevenheid, flexibiliteit en brede IT kennis en - interesse vormen de basis om je klant- en oplossingsgerichte vaardigheden verder te ontwikkelen.
 • Je bent leergierig, je volgt de snel evoluerende IT wereld op de voet.
 • Je hebt interesse voor of een eerste ervaring met volgende technologieën:
  o TCP/IP, networking, firewalls, switching
  o Hyper-V / VMware
  o Windows server 2008 - 2012R2 / Windows 7 - 8 - 10
  o Exchange 2010 – 2016 / Office 365
  o HP Servers en storage
  o VEEAM / Backup Exec
  o SQL Server
  o RDS / XenApp
  o Azure en andere cloud omgevingen
 • In ruil voor jouw mobiele ingesteldheid krijg je glijdende uren in de plaats.

Aanbod

Grow with us
Bij Orbid vinden we het belangrijk dat je groeit in je job én als persoon. We doen er alles aan zodat jij je thuis voelt bij ons. Elke Orbid-medewerker staat achter het vierletterwoord ‘GROW’: Goesting, Resultaatgericht, Open & Eerlijk en Werken in team. Deze waarden zijn de kern van onze bedrijfscultuur. We werken op een open en constructieve manier samen met collega’s en klanten, en geven alle kansen aan initiatieven van medewerkers. Samen met jouw carrièrecoach halen we het maximale eruit om samen te groeien.

In ruil voor de verantwoordelijkheid die je opneemt, kan je rekenen op onze waardering en een sterk verloningspakket (bedrijfswagen, smartphone, laptop en internetabonnement, maaltijdcheques en verzekeringen, collectieve loonbonus volgens prestaties, 32 verlof- en ADV dagen). Er zijn tal van momenten om bij te praten met collega’s, van Orbid teammeetings tot een gezellige drink in onze bar op vrijdag.

Meer weten over het werken bij Orbid? Surf snel naar  https://www.orbid.be/werken-bij-orbid
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Netwerk, ict security' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.