Terug naar zoekresultaten
Nostalgie en NRJ

Junior Systeembeheerder Nostalgie en NRJ

Nostalgie en NRJ | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Bij Mediahuis zoeken we een Junior Systeembeheerder Radio voor Nostalgie en NRJ. En we geloven dat jij de geknipte kandidaat bent. 
Want wie we nodig hebben, is iemand die zorgt voor de technische ondersteuning van onze zenders. Je installeert, beheert, configureert, verbetert, kortom: je maakt radio!

Junior Systeembeheerder Nostalgie en NRJ

Functieomschrijving

Wat de job inhoudt? Heel wat. Je volgt de correcte werking van het radionetwerk op met monitoringtools en meldt storingen bij de zenderparkbeheerder en/of de softwareleveranciers. Naast het beheer van de systemen bekijk je ook hoe we de continuïteit en de kwaliteit van onze processen verder kunnen verbeteren. Je gaat af en toe mee op live captaties met een mobiele studio of voor on-site technische ondersteuning. Occasioneel verzorg je de opnames van kleine live sets.

Profiel

Waarom precies jij?
Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een geboren teamspeler. En je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Je bent immers de spil en het centraal aanspreekpunt voor de correcte technische werking van NRJ en Nostalgie, van het beheer van diverse systemen tot en met de zendlijn. Wat we nog zo goed vinden aan jou: je bent stressbestendig en geen nine -to-fiver.

Wat op je CV staat, is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Je hebt een bachelor diploma toegepaste informatica of multimedia en communicatietechnologie. Maar minstens zo belangrijk is je passie voor radio en muziek en je goesting om hier praktisch mee aan de slag te gaan. Verder beschik je over een goede kennis van netwerken (CCNA 1 t/m 4) en firewalls en volg je de nieuwste technologieën op de voet. Je hebt noties van diverse webtechnologieën, virtualisatie, databasesystemen en programmeertalen.

Aanbod


Wat je terug krijgt, is ...
 • een uitdagende functie bij de twee tofste radiozenders van Vlaanderen;
 • een fijne werkomgeving en geweldige collega's;
 • een contract van onbepaalde duur;
 • flexibele werkuren, een aantrekkelijk salarispakket en een reeks bijhorende voordelen.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Mediahuis

Alle jobs ICT & PC technicus

Populaire jobs in ICT & PC technicus:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Groepsverzekering
 • Maaltijdcheques
 • GSM & smartphone
 • Laptop
 • Internetvergoeding / Abonnement

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'ICT & PC technicus, Telecommunicatie' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.