Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 17

Volgende

Junior Supply Chain Specialist

Manpower | Zaventem | Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Junior Supply Chain Specialist te Zaventem.

Junior Supply Chain Specialist

Functieomschrijving


Voor onze klant, een zeer grote fabrikant van medical equipment, zijn wij op zoek naar een Junior Supply Chain Specialist. In je nieuwe functie krijg je een heel ruim pakket aan verantwoordelijkheden die zich situeren binnen voorraadbeheer en aankoop. Op vlak van voorraadbeheer zal je o.a. verantwoordelijk worden voor het verzekeren van een optimale voorraad, de follow-up en verbetering van bestaande supply chain procedures, het stockmanagement, het organiseren van een jaarlijkse stocktelling en de set-up van de sales forecast. Binnen de aankoop sta je o.a. in voor de productieplanning en follow-up en de plaatsing van aankooporders. Bovendien word jij hét aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers.

Profiel


Voor deze functie is onze klant op zoek naar een gemotiveerde junior met een Bachelor-diploma en een oprechte interesse in Logistiek en/of Supply Chain. Als Junior Supply Chain Specialist ben je iemand die zich flexibel opstelt en zeer graag wil bijleren en zich verder wil ontwikkelen binnen deze branche. Bovendien beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van SAP wordt gezien als een meerwaarde.

Aanbod


Bij onze klant komt je terecht in een uitdagende functie binnen een snel groeiende multinational. In je nieuwe functie krijg je een uitdagend pakket aan verantwoordelijkheden en een goede interne begeleiding. Binnen de organisatie zijn er op termijn tal van doorgroeimogelijkheden. Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket. Ben jij de gemotiveerde junior naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6336514

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Vilvoorde - Zaventem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain' jobs in Vilvoorde - Zaventem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.