Terug naar zoekresultaten

Junior Sales Representative

387125720

Via AGO Jobs & HR

Staat 6 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior Sales Representative

Functieomschrijving

Enthousiast ? Resultaatgericht ? Gefocust ? Hunter mentaliteit. Herken je jezelf hierin? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar young potentials met een natuurlijke commerciële flair om de markt van de digitale communicatie verder te veroveren. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van digitale marketingproducten in de aan jou toegekende regio. Je prospecteert op basis van door marketing gegenereerde leads in combinatie met je eigen zoekacties & initiatieven. Je krijgt de kans om van een eerste commerciële job te proeven, je skills bij te schaven en vooral je steentje bij te dragen aan de uitbouw van onze klant. Tweemaal per week plan je telefonisch afspraken met prospecten. De andere dagen bezoek je potentiële klanten, je identificeert hun noden, informeert hen over het aanbod en stelt hen onze producten voor. Eens een verkoop is afgerond, wordt in samenwerking met de binnendienst de oplossing tijdig en correct opgeleverd rekening houdend met de specifieke behoeften van de klant.

Profiel

Je kan met je enthousiasme, empathie en de typische nieuwsgierigheid van een goede hunter de juiste doelgroepen identificeren om waardevolle leads te genereren. Je benadert 2 dagen per week je prospecten telefonisch (cold calling), waarvoor je ten alle tijden een goede ijsbreker klaar hebt. Tijdens je klantenbezoek ben je bestand tegen weerstand, steeds voorbereid en kan je een nee omzetten in een ja. Je bent in staat om snel resultaten te boeken en je verliest nooit focus. Je dag is pas goed wanneer je een nieuwe klant overtuigd hebt. Je hebt affiniteit met digitale marketing. Je bent positief ingesteld, integer, initiatief nemend en vooral klantgericht. Je hebt een Rijbewijs B op zak.

Aanbod

Een uitdagende functie waar je omringd wordt door creatieve geesten met gevoel voor humor. Team van ervaren en gepassioneerde medewerkers die graag jouw skills willen aanscherpen. Jij hoeft alleen je vaardigheden, waarden en persoonlijkheid mee te brengen. In ruil biedt onze klant een traject met een commerciële opleiding en word je opgeleid in de praktijk. Je komt terecht in een dynamische markt, de digitale wereld staat geen dag stil. Aantrekkelijk salarispakket incl. 13e en 14e maand, een wagen, gratis hospitalisatie- en ambulante zorgverzekering en meer dan 30 dagen vakantie per jaar.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 21 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Media en Communicatie
  • Berchem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.