Terug naar zoekresultaten Vorige

21 van 64

Volgende
Whoohoo® Gent

Junior Projectleider Bouw

Whoohoo® Gent | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is een bouwbedrijf die zich toespitst op sleutel-op-de-deur woningen. In samenspraak met de klant nemen zij het gehele project op zich vanaf ontwerp tot uitvoering. Met meer dan 50 jaar ervaring kennen ze hun vak als geen ander. Daarbij is klantentevredenheid een van de zaken die ze hoog in het vaandel dragen.

Men biedt jou als junior projectleider, naast een aantrekkelijk salarispakket, een gevarieerde functie binnen een klantgericht bedrijf waar men sterk inzet op jouw persoonlijke ontplooiing en ontwikkeling.


Junior Projectleider Bouw

Functieomschrijving

Als junior projectleider heb jij de verantwoordelijkheid over één of meerdere projecten, vanaf de aanvang van de werken tot de oplevering. Naarmate jouw skills en vaardigheden evolueren krijg je grotere en complexere werven toevertrouwd. Bij aanvang van het project analyseer je de meetstaat, de plannen en het lastenboek. Op basis van deze analyse vraag je prijsoffertes bij onderaannemers en leveranciers en maak je een gedetailleerde planning op. Tijdens de werken sta jij als junior projectleider in contact met verschillende belanghebbenden van het project, onder andere eigen personeel (tekenbureau, calculatie, productie,…) als externe partijen (bouwheer, architect, onderaannemers, leveranciers,…). Je volgt zowel de uitvoering als het financiële plaatje van jouw projecten op en sta je in voor alle administratieve verplichtingen.

Profiel

Als Junior Projectleider:

  • heb je een bachelor en/of master in de bouwkunde of ben je gelijkwaardig door ervaring
  • ben je een people manager
  • ben je zowel commercieel als klantgericht ingesteld
  • ben je een geboren problem-solver en kan je zelfstandig werken
  • heb je een oog voor detail en schrikt administratie jou niet af

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met Hannes van de Voorde van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 474 23 50 55.

Vermeld de referentie: 9205532-JA-BE
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.