Terug naar zoekresultaten

JUNIOR PROJECTINGENIEUR

Hays Engineering Kortrijk zoekt voor een machinebouwer een junior projectingenieur machinebouw. Je zal van A tot Z projecten opstarten en opvolgen: van de engineering tot de after sales ben jij de contactpersoon van de klant.

Via Hays

Nog 6 dagen om te solliciteren

? Project engineering en leiding
? Master Elektromechanica of gelijkaardig
? Opvolging van A tot Z: ontwerp tot installatie

JUNIOR PROJECTINGENIEUR

Functieomschrijving

Als projectingenieur zal je van A tot Z projecten in de machinebouw opvolgen. In pre-salesfase zorg je voor de technische ondersteuning bij de verkopers en maak je eventueel een verkoopslay-out. Eens het project verkocht is neem je de leiding: je zorgt voor een ontwerp in 3D en krijgt daarbij ondersteuning van ontwerpingenieurs, daarnaast zorg je voor de nodige input voor de aankoop en maak je de planning van het project op. Wanneer de machine in uitvoering gaat, ben je regelmatig te vinden in de werkplaats. Indien nodig worden de meest kritische zaken in premontage getest waarbij jij de klant begeleidt. Voor de plaatsing bij de klant verzorg je het transport en stuur je de montagechef aan die ter plaatse gaat. Indien nodig ga ook jij ter plaatse bij de klant. Tijdens het ganse project ben jij de contactpersoon en zorg je ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt.

Profiel

Hays Kortrijk zoekt voor deze job als project engineer een master of industrieel ingenieur elektromechanica. Schoolverlaters komen in aanmerking aangezien de firma zorgt voor een opleiding waarbij je alle stappen van een project doorloopt onder begeleiding van een ervaren projectleider. Je hebt kennis van 3D tekenen en bent zeer communicatief ingesteld. Nadat je ingewerkt bent krijg je heel wat verantwoordelijkheden en is het belangrijk dat je oplossingsgericht kan nadenken. Om de klanten vlot te woord te staan, spreek je Nederlands, Engels en Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een West-Vlaamse KMO waar je goed opgeleid wordt door je collega's. Je krijgt de kans om een zeer gevarieerde job uit te oefenen waar je enorm veel zal bijleren tot je zelfstandig projecten kan leiden van A tot Z. De firma biedt een competitief loon.

Op zoek naar een gevarieerde technische job als projectingenieur machinebouw? Informeer of solliciteer online bij Melanie D'Huyvetter van HAYS Engineering Kortrijk of neem telefonisch contact op via 056 25 80 50.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Projectleider, Technisch verantwoordelijke
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Roeselare - Tielt
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Technisch verantwoordelijke' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.