Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 3

Volgende

Junior Project Manager

462509151

AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 47 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior Project Manager

Functieomschrijving

Als Junior Project Manager ga je aan de slag in het hoofdkantoor van onze klant in Antwerpen en bied je ondersteuning aan collega project leiders en zal je zelf de eindverantwoordelijkheid dragen over een aantal projecten. Jouw focus als Project Manager ligt bij de opvolging van de bestaande projecten en bij het opstarten van nieuwe initiatieven. De projecten hebben een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden tot 2 jaar en sutueren zich zowel op business als IT domein. Je realiseert de oplevering van volledige projecten binnen de afgesproken scope, budget, tijd en kwaliteit. Je vertaalt de verwachtingen naar een projectplan met heldere projectdoelstellingen die worden goedgekeurd door je sponsor en directie. Je beheert meerdere projecten en kan hier op een gestructureerde en visuele wijze het overzicht in behouden. Je bent de draaischijf tussen klant, gebruiker, eventuele leveranciers en directie. Je communiceert doelgericht en rapporteert aan de verschillende gesprekspartners. Je volgt het project op de voet op en neemt een sterk coördinerende rol. Je staat in voor een risico analyse en anticipeert op problemen. Je beheerst en beheert de volledige cyclus van meerdere projecten, vanaf kick-off tot go live, acceptatie en stabilisatie periode. Tijdens de duur van het project motiveer en begeleid je de projectmedewerkers, in projectteams van 2 tot 20 personen.

Profiel

We zoeken een persoon die assertief en dynamisch projecten leidt. Onze kandidaat beschikt over het nodige doorzettingsvermogen om projecten succesvol van A tot Z uit te voeren en over de nodige overtuigingskracht om hiervoor binnen de organisatie verandering te realiseren. Idealiter is de persoon in deze functie communicatief sterk, enthousiast, zelfzeker, logisch en planmatig ingesteld. Hij/zij draagt bij tot het projectbeleid binnen Tabaknatie en ondersteunt de organisatie bij de groei in projectmatig werken.

Een hogere opleiding achter de rug aangevuld met relevante projectmanagement opleidingen en/of cursussen. Een achtergrond van de logistieke sector en processen.
Krachtig ontwikkelde organisatorische en projectmanagement vaardigheden.
Ervaring in de logistieke sector en affiniteit met IT als troef.


Aanbod

Werken bij onze klant is niet zomaar een collega zijn, maar wordt je onderdeel van de grote familie. Een familiebedrijf met een visie met snelle beslissingen, dat zich door de jaren heeft weten te positioneren als wereldwijde marktleider.

Een marktconform salaris met extra legale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'ICT' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.