Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 7

Volgende

JUNIOR PRODUCT MANAGER

* Junior Product Manager
* Ook schoolverlaters komen in aanmerking
* Aantrekkelijk verlofstelsel en flexibel uurrooster

Hays | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een innovatief voedingsbedrijf uit regio Gent dat een uitgebreid gamma kwalitatieve en verse voedingsproducten aanbiedt in Europa, zijn wij vanuit Hays Sales & Marketing op zoek naar een Junior Product Manager.JUNIOR PRODUCT MANAGER

Functieomschrijving

Als Junior Product Manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van product/verpakkingsontwikkelingen en voor de coördinatie met de betrokken productiesites. Je bent een spilfiguur die borg staat voor een succesvolle marktlancering binnen de vooropgestelde timing. Je bent flexibel qua regio en verdeelt je tijd tussen Marche-en-Famenne/regio Brussel en Gent. Je ontwikkelt op basis van een briefing van de Product Development Manager nieuwe verpakkingen of je past de bestaande verpakkingen aan. Binnen de richtlijnen van de klant sta je borg voor de volledige flow van nieuwe productlanceringen doorheen de organisatie. In ondersteuning van de Product Development Manager heb je een breed zicht op alle lopende NPD (New Product Development)-projecten bij klanten en neem je deel aan klantenpresentaties, product trainings en de organisatie van tastings. Je bent de interface tussen Product Managers, de verschillende interne diensten en de productiesites voor alle lopende product- en verpakkingsontwikkelingen. Bovendien ondersteun je de Product Development Manager bij alle interne vragen rond stalen en specificaties.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft minimaal 2 jaar werkervaring in een job als product manager, customer service of sales support. Je bent sterk op vlak van projectcoördinatie en de bijhorende administratie. Je combineert een conceptueel denkvermogen met een pragmatische hands-on mentaliteit. Je houdt van leermogelijkheden en van de kans tot het nemen van initiatief die een snel veranderende FMCG-omgeving je biedt. Je bent vlot drietalig (NL/FR/EN) en bent sterk in het opmaken van presentaties (PowerPoint). Je bent bereid te werken op diverse locaties.

Aanbod

Je start in een boeiende en afwisselende job bij een stabiele onderneming met een aangename werksfeer. Je werkt dagelijks mee aan de groei en ontwikkeling van een vooruitstrevende Belgische voedingsgroep. In ruil voor jouw expertise en dynamiek kan je rekenen op een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen en een aantrekkelijk verlofstelsel en flexibel uurrooster.

Interesse in deze uitdagende job als Junior Product Manager? Verstuur jouw cv online of bel naar Ann Fossé van Hays Sales & Marketing Brugge op 050/47 20 41.

Interesse?

Hays Brugge
Ann Fossé
050472041
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Product management' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.