Terug naar zoekresultaten

Junior Procesoperator (Regio Gent)

371540261

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior Procesoperator (Regio Gent)

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een junior procesoperator, ter versterking van het team van 5 operatoren. Als procesoperator sta je in voor het opvolgen van de processen, als ook het meehelpen in de truck loading. Stelselmatig zal je opgeleerd worden en het takenpakket onder de knie krijgen. Onder meer volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: - het dagelijks monitoren van de processen en parameters van de processen; - werkinstructies opvolgen en de werkprocedures volgen; - je herkent tijdig problemen en neemt initiatief om ze op te lossen en de juiste personen ervoor aan te spreken; - je staat ook uiteraard in voor het laden en het lossen van de bulkvrachtwagens, overpompingen,...; - je registreert de uitgevoerde processen en doet de volledige administratieve verwerking; - je kan indien nodig een klein technisch probleem oplossen

Profiel

Je beschikt over een A2 diploma en hebt zin om aan de slag te gaan als procesoperator. Je hebt noties van techniek en je beschikt over een sterk inzicht. Je draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je bent gestructureerd, georganiseerd, een echte teamplayer en je beschikt over een graad van flexibiliteit. In de week wordt er gewerkt in een dagshift (8u-16u30), een vroege shift (6u-14u) of een late shift (14u-22u). Deze shift wordt onderling afgestemd met de collega-operatoren en je verantwoordelijke. Maandelijks wordt de planning bekend gemaakt. Afhankelijk van de hoeveelheid werk, dien je ook in de week tijdens de nacht en in de weekends te werken.

Aanbod

Je komt terecht in een zeer dynamisch team van operatoren. Er hangt een zeer goede sfeer in de control room. Je krijgt een aantrekkelijke verloning. Je zal eerst een interimperiode doorlopen en daarna zal je indien beide partijen akkoord gaan (jezelf en de verantwoordelijke ) een vast contract krijgen van de firma.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.