Terug naar zoekresultaten Vorige

30 van 40

Volgende
Forum Jobs Kortrijk

Junior proces ingenieur productie

Forum Jobs Kortrijk | Wielsbeke | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Junior proces ingenieur productie

Functieomschrijving

Voor een voedingsbedrijf in regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een procesingenieur waarbij je rechstreeks rapporteert aan de productiemanager. 

Als junior proces ingenieur productie krijg je een doorgedreven intern opleidingstraject door het eerste jaar een opleiding als ploegchef productie volledig te doorlopen. 
Op die manier bouw je kennis op van onze faciliteiten, onze processen, onze systematiek en onze volledige organisatie.  
Na dit intensief opleidingstraject evolueer je verder richting Proces Ingenieur Productie en word je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de productieprocessen en -methodes door middel van verbetervoorstellen. 

Zo initieer je allereerst de nodige verbeteringen op technisch en organisatorisch vlak om zowel de efficiëntie als de kwaliteit & veiligheid binnen de productieafdeling te verhogen.  
Uiteraard blijf je jouw proceskennis optimaal houden door binnen de afdeling nauw in contact te staan met de productiemanager & ploegchefs.

Daarnaast blijf je verder op de hoogte van verdere technologische ontwikkelingen door zowel binnen als buiten het bedrijf jouw kennis up to date te houden en kan je je zo specialiseren binnen een bepaald domein van de productie.  
Binnen deze specialisatie zorg je voor het opstellen & onderhouden van de nodige werkinstructies, deel je deze kennis met je collega proces ingenieurs zodat zij dit ook lokaal kunnen uitrollen. 
Je stelt het nodige didactisch materiaal samen om deze kennis ook aan ploegchefs & productiemedewerkers over te dragen.  
Vanuit deze specialistenrol heb je frequent contact met leveranciers en externe contactpersonen. 
Daarnaast verzorg je ook de nodige begeleiding bij de indienstname van nieuwe machines en processen.

Als proces ingenieur productie bied je de nodige ondersteuning aan de productiemanager en geef je deskundig advies op basis van door jou uitgevoerd of gecoördineerd onderzoek en analyses.  
Dankzij jouw diepgaande kennis van het productieproces en je nauwe samenwerking met de productie-manager, neem je ook zijn taken & verantwoordelijkheden over in zijn afwezigheid. 
Je werkt uiteraard ook nauw samen met zowel de afdelingsmanagers van de site, als met de collega-procesingenieurs van andere sites.

Profiel

Na het succesvol afronden van jouw (technische of productie/voedingsgerichte) Masteropleiding voel je duidelijk een sterke voorliefde voor de voedingssector.  
Kan je al terugblikken op een eerste relevante ervaring binnen een productieomgeving, bij voorkeur binnen de voedingssector, dan is dat een sterke troef!

Jouw inzicht in bedrijfsprocessen, procestechnieken en improvement tools laten je toe om verdere verbeteringen en optimalisaties voor te stellen en succesvol te implementeren.

Dankzij jouw sterk ontwikkeld analytisch en synthetisch denkvermogen slaag je erin om bedrijfsstrategische doelstellingen om te zetten naar concrete operationele actieplannen en die te vertalen naar de productieafdeling van de site.

Met behulp van je people skills kan je het productie-team enthousiasmeren om samen jouw verbetervoorstellen te implementeren.  
Jouw coachende rol is cruciaal in de verdere ontwikkeling en ontplooiing van onze medewerkers en in ons dagelijks streven naar een “great place to work”.

Jouw stijl typeert zich door overleg & communicatie, initiatief & verantwoordelijkheidszin, gedrevenheid & enthousiasme,  en dit alles voor een 24/7-site. 

Je kan je professioneel vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels dit zowel gesproken als geschreven.

Daarnaast kan je vlot overweg met de MS office toepassingen en een eerste ervaring met een ERP-pakket en MES-pakket is een handige troef.

Aanbod

Wij bieden je deze uitdagende job binnen een sterk dynamisch groeibedrijf met familiaal karakter. 

Binnen onze professionele organisatie met vlakke structuur bieden wij je een ruime portie autonomie, een aangename werksfeer en een competitieve verloning.

Je komt terecht in een comfortabel uitgerust bedrijf waar zowel machinepark als kantoren modern uitgerust zijn. 

Interesse?

Sarah De Smet
Waregem

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Waregem meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.