Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 25

Volgende

JUNIOR PRICING ANALYST HONDA GHENT (M/V)

* Junior Pricing Analyst
* Voor pas afgestudeerden of een eerste ervaring
* Gent

Via HONDA

Staat 19 dagen op Jobat.be

Honda Motor Europe Logistics nv is gevestigd in het Gentse havengebied en is een dochter van het Japanse Honda Motor Company. Honda Motor Europe Logistics nv fungeert daarbij als het logistieke centrum voor Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het bedrijf realiseert een omzet van 560 miljoen euro, dit met een 550-tal medewerkers in Gent en nog eens 400 in de andere Europese vestigingen.
Ter versterking van het Commercial team zijn wij vanuit Hays momenteel op zoek naar een Junior Pricing Analyst.

JUNIOR PRICING ANALYST HONDA GHENT (M/V)

Functieomschrijving

Als Pricing Analyst bij Honda verzamel je marktinformatie d.m.v. regelmatige contacten met de invoerders, het raadplegen van specifieke databases en informatie uit gespecialiseerde pers. Je maakt voor de onderdelen van het volledige gamma markt- en salesanalyses, winstberekeningen en prijsvergelijkingen. Op basis hiervan bepaal je de prijs van onderdelen volgens de uitgezette prijsstrategie en in samenspraak met invoerders en het hoofdkwartier. Je behandelt prijsklachten en voert prijsherzieningen uit. Je waakt over de prijspositionering en winstgevendheid en stelt de nodige acties voor. Je geeft input voor ontwikkeling van prijsstrategie en prijsconcepten op basis van onderzoek en ervaring. Tot slot maak je gebruik van technische informatie om te komen tot een goede prijszetting.


Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze rol als Pricing Analyst bij Honda heb je een hoger diploma in een economische richting (TEW, Handelswetenschappen,…). Je hebt een goede kennis van Word, Excel, Access en PowerPoint. Je hebt kennis van SQL en QMF of je bent bereid dit aan te leren. Je hebt affiniteit met de technologische ontwikkelingen in de automotive sector of je bent bereid je hierin te verdiepen. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Honda biedt een boeiende en uitdagende job in een internationale en stabiele omgeving. Er is ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. De firma biedt een interessant loonpakket met mooie extralegale voordelen en een flexibel uurrooster.

Zie je jezelf passen in deze uitdagende rol van Junior Pricing Analyst bij Honda, bezorg ons dan je cv via onderstaande link. We nemen dan asap contact met je op. Voor meer info kan je terecht bij Yasmin Van Landschoot van Hays Gent op 09/233.11.83.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.