Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 15

Volgende
Daisycon BV

(Junior) Online Marketing Professional

Bij Daisycon BV

Staat 6 dagen op Jobat.be

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online marketing bedrijf van Nederland, ondertussen ook al enkele jaren in België actief. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders. 

Wij zijn ook Affiliprint. Met meer dan 1.000 adverteerders en publishers behoort Affiliprint tot de grootste insertnetwerken ter wereld. Jaarlijks worden ruim 50 miljoen inserts verspreid via pakketten van webshops, magazines en kranten in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.Sinds 2015 is Affiliprint onderdeel van Daisycon Holding en biedt daarmee een unieke combinatie van on- en offline affiliate marketing. 

(Junior) Online Marketing Professional

Functieomschrijving

Carrière maken bij een van de grootste online & offiline affiliate marketing bedrijven? Het is straks jouw verantwoordelijkheid om bestaande én nieuwe campagnes te optimaliseren. Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest. Maak jij het verschil? Solliciteer nu als

 • (Junior) Online Marketing Professional

In deze functie ben je dagelijks bezig met alle facetten van performance based marketing. Je bent de spil tussen de verschillende afdelingen, maar ook tussen bestaande en toekomstige Publishers. Je hebt dagelijks contact met (bestaande) Key-Publishers. Samen bepaal je een online of offline strategie. Deze voer je uit, bewaak je én je optimaliseert waar nodig.

Naast heb beheren van bestaande publishers, benader je ook nieuwe publishers en helpt hen op te starten. Zijn er vragen over affiliate marketing? Dan ben jij de persoon die ze kan beantwoorden. Sterke communicatie en een commerciële denkwijze zijn dus een must-have, waarbij je de doelstellingen niet uit het oog verliest.

Profiel

 • Je wilt je marketing & commerciële talenten inzetten en je bent enorm leergierig
 • Je spreekt perfect Nederlands en Engels
 • Spreek je ook Frans? - Perfect!
 • Je krijgt een prima salaris en 13de maand
 • Je krijgt Eco- en maaltijdcheques

Ons kantoor vind je hier: Fosbury & Sons – Mechelsesteenweg 271 – 2018 Antwerpen. Zodra je over de drempel bent, zie je precies waarom wij ons kantoor hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creatieve hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

Aanbod

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris en ontvang je een leuke bonus naar prestatie. Wij begrijpen dat dit belangrijk is, maar er is nog meer. Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vak-gerelateerde cursussen te volgen.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Digital marketing
 • Sector: Media en Communicatie
 • Antwerpen (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Marketing assistant, Digital marketing' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.