Terug naar zoekresultaten

(Junior) Meertalig Administratief Commercieel Bediende

431962710

AGO Jobs & HR | Afsnee | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

(Junior) Meertalig Administratief Commercieel Bediende

Functieomschrijving

AGO Select zoekt een Administratief Commercieel Bediende voor een succesvol familiebedrijf te Lovendegem (Gent). De onderneming in kwestie is actief in de voedingssector en zet maximaal in op hun sterke marktpositie aangaande de productie en export van artisanale voedingsartiekelen. De internationale activiteit in combinatie met de familiaire en hartelijke sfeer binnen het bedrijf, zorgen voor een unieke en stimulerende werkomgeving. Als Administratief Commercieel Bediende ga je jouw oog voor detail scherp zetten op de correcte verwerking en ondersteuning van een aantal administratieve verantwoordelijkheden: - Orderadministratie en verdere supply chain administratie (stockbeheer e.d.) - Facturatie en opmaak van offertes - Verschillende deeltaken binnen het moderne -op maat ontwikkelde- ERP systeem. - Logistieke Administratie (transport organisatie e.d.) - Klachten behandeling (klanten, transport partners, leveranciers, e.d.) In functie van deze verantwoordelijkheden zijn correctheid en volledigheid kenmerken die jouw professionele houding perfect omschrijven. Jouw commerciële en klantgerichte persoonlijkheid kan je perfect inschakelen binnen jouw rol als aanspreekpunt van de firma: - Vragen omtrent leveringen, bestellingen, facturen, offertes en dergelijke komen veelal bij jou terecht. - Je bewaart een duidelijk overzicht omtrent deze vragen en helpt elke klant (of ander contact) op een behulpzame en professionele manier naar een gepaste oplossing. Klantvriendelijkheid vormt de prioriteit. - Je delegeert specifieke vragen en to-do's naar de juiste collega's en garandeert een open communicatie tussen alle betrokken partijen. - Klantencontact verloopt voornamelijk in het Frans en / of Duits. Een vlotte kennis van het Frans is een must, Duits een plus.

Profiel

- Je behaalde een Bachelor diploma Bedrijfsmanagement / Office Management of gelijkaardig door ervaring.
- Je spreekt en schrijft uitstekend Frans.
- Duits spreken en schrijven is een sterke troef.
- Je bent nauwgezet, detaillistisch en gaat planmatig te werk.
- Je hanteert een open communicatie en haalt energie uit sociaal contact.
- Je functioneert het best in een complexe en drukke werkomgeving.

Aanbod

Samen met AGO Select kan je de kans grijpen om jezelf professioneel te ontwikkelen binnen een groeiende -internationaal actieve- onderneming. De dynamische werkomgeving zorgt voor een aantrekkelijk toekomstperspectief als Administratief Commercieel Bediende.
Eerlijkheid, openheid en work-life balance omschrijven de waarden en normen van de werkgever in kwestie. De vacature betreft een vaste tewerkstelling van onbepaalde duur.

Interesse? Super! Bel AGO Select via 09/277.21.11 of 0476/97.48.72 en vraag naar Simon.
Stuur zeker ook jouw CV door naar simon.vervaeke@ago.jobs.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Select
Kortrijksesteenweg 1127
9051 Gent Select
Tel.: 09 277 21 11
Email: gent.select@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.