Terug naar zoekresultaten
Solvus

Junior IT Professional Bij NN Belgium

Solvus | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Bij NN Belgium geloven ze in het potentieel en ambities van hun personeel, want als medewerker maak jij het verschil. Het feit dat je recent afgestudeerd bent, en een brede waaier aan kennis hebt opgedaan, maakt jou waardevol om bij NN Belgium te starten als Junior IT Professional in hun hoofdkantoor gelegen net naast het Zuidstation.

Junior IT Professional Bij NN Belgium

Functieomschrijving

IT is een enorm dynamische, sociale en communicatieve wereld die zich uitstrekt van de businesskant tot aan de echte technische functies. Als Junior IT Professional bij NN Belgium kom je in contact met het ganse IT landschap en leer je op deze manier snel de IT wereld kennen.
Hoe tof zou het zijn als jij zelf in de toekomst een rol speelt bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld een online app of dat je mee mag denken welke technische innovaties de verzekeringswereld op zijn kop gaan zetten? Eén ding is zeker: je groeimogelijkheden zijn eindeloos binnen NN Belgium. 
 

Profiel

Je start binnen een ondersteunende rol, waarin je met je analytische denkvermogen uitzoekt hoe zaken beter kunnen, en met je proactieve houding pas je dit toe en schrijf je processen uit voor een duidelijk structuur. Je bent communicatief sterk en weet hoe jij de teams het beste kan faciliteren om up to date te blijven van de toolings die gebruikt worden, en hoe zij hierin opgeleid kunnen worden. Kortom, een veelzijdige functie voor een high potential die er voor wilt gaan!

Aanbod

Naast een supertoffe job met veel verantwoordelijkheid bij een Top Employer 2019, bieden wij jou ook een contract aan van onbepaalde duur, een zeer interessant loonpakket met 32 betaalde verlofdagen, maaltijdcheques van 8 per dag, gratis verschillende verzekeringen, een geschenkcheque van 35, jaarlijks ecocheques van 190, 100% terugbetaling woon-werkverkeer en een on-the-job coaching van experts in de IT wereld.

Interesse?

Contact:
NNBelgium@solvus.be
Solliciteer:
 https://www.solvus.be/apply/?vacancy_id=2256

 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.