Terug naar zoekresultaten

Junior International Account Manager

Manpower | Kortrijk | Voltijds


Young potential Account Manager (Kennis Duits)
onder een vast bediendecontract

Manpower Permanent Placement helpt ambitieuze starters en ervaren professionals vooruit in hun carrière, met de boeiendste jobs onder een onmiddellijk vast contract. Outside Sales profielen, is 1 van onze 4 specialisaties.


Net afgestudeerd en aangetrokken tot sales? Of eerste ervaring achter de rug en zin om verder te groeien als verkoper? Bereid om heel veel te reizen? Dan is deze job misschien iets voor jou!

Onze klant, een gevestigde naam binnen de textielsector, zoekt een young potential om hun salesafdeling te versterken. Binnen hun warm team, word je de nieuwe Accountmanager.

Junior International Account Manager

FunctieomschrijvingNa een grondige opleidingsperiode word je als Account Manager verantwoordelijk voor het onderhouden van een klantenportefeuille binnen jouw toegewezen Europese regio. Voor je job vertoef je minstens 50%25 van je tijd in het buitenland. De overige tijd spendeer je op kantoor, gelegen in het prachtige West-Vlaanderen.
Je gaat dagelijks op bezoek bij partners en informeert hen over het nieuwe en huidige assortiment. Je gaat constructief in dialoog met de klant en je weet hen te overtuigen van de kwaliteit van jouw product. Als Account Manager ga je eveneens actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden bij meubelzaken en - verdelers actief in de textielsector (vb. Tempur). Je wordt verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces: van offerte tot afhandeling. Je hebt daarnaast oog voor marktevoluties en je reageert op signalen van de klant. Het uiteindelijke doel is om het marktaandeel en de verkoop op te krikken.

Profiel


Je bent een young potential die nog maar weinig stappen heeft gezet in de arbeidsmarkt. Je hebt een diploma hogeronderwijs en je voelt je aangetrokken tot sales. Je wilt internationaal ervaring opdoen en als echte globetrotter is de kans op heimwee niet bestaand! Je bent daarnaast een gedreven en zelfstandig persoon die bereid is om te leren. Doelstellingen schrikken jou niet af, integendeel, je wilt elke dag resultaten halen.
Als young potential beschik je eveneens over 21st century skills: je kunt goed overweg met multimedia en beheerst vlot de Microsoft Office applicaties (Word, Excel). Daarnaast beheers je het Nederlands en Engels perfect en heb je een basiskennis Frans en Duits. Iedere andere taal die je beheerst is een groot pluspunt.

Aanbod


We bieden jou een zeer gevarieerde job aan met veel autonomie en flexibiliteit. Je wordt verwelkomt in een warm bedrijf dat investeert in jonge werknemers. Je mag je verwachten aan een uitgebreide opleiding en voldoende ondersteuning tijdens de job. Je krijgt onmiddellijk een contract van onbepaalde duur. Dit alles wordt aangevuld met een competitieve verloning, een bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.


Reactie
Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Duits, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.