Terug naar zoekresultaten

JUNIOR INGENIEUR-ARCHITECT

* Ingenieur-Architect - Projectingenieur
* Gebouwen, infrastructuur, stedenbouw
* Antwerpen centrum

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Onze klant is een multidisciplinair studie- & architectenbureau dat eveneens actief is als projectontwikkelaar. Zij realiseren uitdagende projecten in de stedenbouw, infrastructuur en gebouwen. Voor het ontwerp en de uitvoering van verschillende infrastructuur en DBFMO projecten zijn we op zoek naar een ingenieur-architect.

JUNIOR INGENIEUR-ARCHITECT

Functieomschrijving

Als Ingenieur-Architect neem je een belangrijke rol op in het projectteam. Je werkt een ontwerp en concept uit dat voldoet aan de wensen van de verschillende stakeholders. Gedurende het volledige ontwerp- en bouwproces zorg je voor de nodige documentatie en toelichting, zoals maquettes, beelden, schema's etc. Samen met het team van architecten, ingenieurs en projectontwikkelaars bouw je mee aan een innovatieve organisatie. Je staat in nauw contact met externe partners binnen verschillende disciplines.


Profiel

Voor deze job zijn we op zoek naar kandidaten met een diploma Ingenieur-Architect, Stedenbouw, Bouwkunde of gelijkaardig. Een eerste ervaring is een plus, maar zeker geen must. Je bent sterk in het ontwikkelen van concepten en werkt kwalitatieve ontwerpen uit die stroken met de haalbaarheid in uitvoering. Een goede kennis van Autocad is onmisbaar, kennis van rendering software is een meerwaarde.


Aanbod

Je komt terecht bij een dynamische en groeiende KMO met een duidelijke visie. In deze job krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je job uit te voeren. Nieuwe werknemers kunnen een lange termijn relatie aangaan op zelfstandige basis.

Interesse in deze vacature als Junior Ingenieur-Architect in Antwerpen? Solliciteer online of contacteer Sarah Peeters van HAYS Construction op het nummer 0498/17.66.05.

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Architect' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.