Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 24

Volgende

JUNIOR HR OFFICER (tijdelijk)

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden met kans op verlenging.

Via Hudson Belgium NV

Staat 4 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons HR-team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

JUNIOR HR OFFICER (tijdelijk)

Je bent onmiddellijk beschikbaar voor een periode van 6 maanden met kans op verlenging.

De ondersteunende HR, Business, IT, marketing en Finance diensten van de Hudson België organisatie zijn gesitueerd in Gent. Binnen de HR-afdeling zijn we op zoek naar een Junior HR Officer om het ons intern rekruteringsteam te versterken.

JUNIOR HR OFFICER (tijdelijk)

Functieomschrijving

 • Je zal samen met ons HR team de opvolging van de interne vacatures van Hudson verzorgen, waarbij je meehelpt om de behoeften van de verschillende afdelingen op te lijsten en de juiste rekruteringsmethode voor te stellen. Jouw contactpersonen zijn de managers en consultants van de verschillende afdelingen.
 • Je zal in je eigen projecten (pro-) actief zoeken naar kandidaten en freelancers die voldoen aan de gedefinieerde criteria van onze interne procedures. Je maakt gebruik van state-of-the-art tools, zoals o.a. onze eigen geïnformatiseerde databank, jobsites, alumnilijsten, sociale netwerken, … Je wordt eveneens betrokken bij het administratief ondersteunen van het rekruteringsproces (doorsturen van testen naar kandidaten, inplannen van gesprekken, registratie in onze databank, etc.).
 • Via telefonische screening van HR-professionals, zal je checken of ze beantwoorden aan de vooropgestelde criteria. Je wordt de gesprekspartner van kandidaten met wie je open reflecteert over hun carrière en professionele aspiraties en waarmee je een vertrouwensrelatie opbouwt.
 • Je neemt zelf de verantwoordelijkheid om je projecten doelgericht tot een succesvol einde te brengen, ondersteund door een team van gemotiveerde HR-medewerkers die gedreven zijn om hun interne klanten en kandidaten de perfecte oplossing of opportuniteit te bieden.

Profiel

 • Je hebt minstens een Bachelor diploma en je wil graag jouw eerste stappen zetten in de wondere wereld van rekrutering & selectie. Een eerste relevante werkervaring is een troef.
 • Je bent een teamspeler en je combineert een servicegerichte ingesteldheid met een gezonde commerciële drive. Je bent leergierig, ondernemend, flexibel en creatief. Een goede talenkennis is een troef.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE769046 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: HR assistant / HR officer
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Interim
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR assistant / HR officer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.