Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 42

Volgende
Hudson

Junior HR Consultant

Rekrutering & Selectie

Hudson | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson-
team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, hun medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse in HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson-collega’s, het verschil? Dan kijken we uit naar jou! Ter ondersteuning van ons team in
Brussel* zijn we op zoek naar een (m/v)

Junior HR Consultant

Functieomschrijving

Wil jij de professionele ervaring die je hebt opgebouwd kapitaliseren? Streef je steeds naar kwaliteit en professionaliteit? Wij zoeken mensen die wakker liggen van hun klanten, langetermijnrelaties willen uitbouwen en dan ook alles in het werk stellen om klanten te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie.

Als consultant neem je verantwoordelijkheid van a tot z.
Voor elke rekruteringsopdracht maak je een grondige behoefteanalyse van de klant. Vervolgens kies je de meest aangewezen rekruteringsmethode (advertentie, database, direct search, of andere). Nadien ga je aan de slag en werk je nauw samen met je collega-researchers en -consultants om een efficiënt selectieproces uit te tekenen. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessmentcenter. Je formuleert een advies en
vormt een klankbord voor zowel je klant als je kandidaten tijdens het hele proces.
• Hudson doet niet zomaar aan Rekrutering & Selectie. Al onze Consultants worden
ingewijd in onze specifieke Hudson- methodologie. Je leert er niet alleen de organisatie beter door kennen, je ontmoet ook boeiende collega’s uit andere afdelingen en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie zelf ontwikkeld zijn.

 

Profiel

• Je beschikt over een masterdiploma en hebt minstens 2 jaar relevante business-werkervaring. Je kan je vlot met onze klanten en kandidaten communiceren. Als persoon ben jij dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat.

Aanbod

Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR.
* Kandidaten kunnen ook meerdere dagen per week werken vanuit het Hudson-kantoor in Antwerpen.

Interesse?

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?
Surf naar be.hudson.com voor meer informatie en solliciteer via hr.careers@jobs.hudson.com met vermelding van referentie BE767889.
Je sollicitatie wordt snel en discreet behandeld.
 
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Rekrutering & selectie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Brussel (standplaats)
  • Alle vacatures via Hudson

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Uitzendconsulent, Rekrutering & selectie, HR consultancy' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.