Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 12

Volgende
Search & Selection Antwerpen

Junior HR Consultant

Ben jij een gedreven Junior met voeling voor werving en selectie? Dan is deze veelzijdige en uitdagende functie iets voor jou!

Search & Selection Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 19 dagen op Jobat.be

Search & Selection is een erkend adviesbureau voor werving, selectie, evaluatie en ontwikkeling van personeel. Sinds 1977 leveren wij totaaloplossingen aan zowel private ondernemingen als overheidsorganisaties, nationaal en internationaal. Klanten waarderen onze persoonlijke inzet, kwalitatieve dienstverlening en doorgedreven marktervaring. Werknemers kunnen rekenen op een professionele behandeling van hun kandidatuur en een deskundig advies over hun competenties en talenten.

Search & Selection is stichtend lid van de beroepsfederatie Federgon divisie RS&S, houder van het certificaat RSS Quality Label alsook gekwalificeerd voor de KMO-portefeuille Advies.

Om ons team in Antwerpen te versterken, zoeken wij een talentvolle Junior HR Consultant.

Junior HR Consultant

Functieomschrijving

Je werkt in een team met andere consultants die op jou rekenen voor ondersteuning inzake alle facetten van het projectmanagement voor allerhande selectieopdrachten, zowel voor de lokale overheid als privé. De focus ligt hierbij op de organisatorische en administratieve omkadering van verschillende procedures zoals projectopvolging, projectrapportering, dossier- en agendabeheer, offertewerk en voorbereiding facturatie. 

Daarnaast wordt deze functie stapsgewijs aangevuld met een aantal inhoudelijke taken zoals o.m. selectie-interviews, psychotechnische testing, assessments, feedback, e-recruitment, database search, direct search, …
Je levert dus een essentiële bijdrage en bent mee verantwoordelijk voor de correcte opvolging en afhandeling van de lopende selectieprocedures.

 

Profiel

Voor deze veelzijdige en uitdagende functie kijken wij uit naar kandidaten met een master in gedragswetenschappen en eventueel een eerste aanloopervaring binnen consultancy/HR. Ook gemotiveerde carrièrestarters met voeling voor werving en selectie komen in aanmerking. In elk geval ben je een sociaal intelligente teamworker. Daarnaast ben je klantgericht, service-minded, en administratief-organisatorisch onderlegd. Je bent initiatiefrijk, toegewijd en stressbestendig. Je hebt goede computervaardigheden en een sterke gebruikerskennis MS Office e.d.
 

Aanbod

Search & Selection biedt jou een uitdagende functie met loopbaanperspectieven. In ieder geval krijg je de nodige begeleiding en groeien jouw verantwoordelijkheden in functie van je ontwikkeling. Je maakt deel uit van een toekomstgericht bedrijf en een dynamisch team. Je inzet en talent worden gehonoreerd met een competitief salaris, aangevuld met interessante extralegale voordelen.
 

Interesse?

Bezorg ons je kandidatuur door op de solliciteerbutton te klikken. Voor meer informatie mag je altijd bellen naar Search & Selection op het nummer 03 248 29 40. We behandelen je kandidatuur altijd vertrouwelijk.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.