Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 8

Volgende

JUNIOR HR CONSULTANT

Potentieel van medewerkers in kaart brengen, ontdekken en ontwikkelen, daar draait het om in onze afdeling Individual Talent Management.

Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons Talent Selection & Development team in Gent zijn we op zoek naar (m/v)

JUNIOR HR CONSULTANT

Potentieel van medewerkers in kaart brengen, ontdekken en ontwikkelen, daar draait het om in onze afdeling Individual Talent Management.

Ben je klaar voor een boeiende uitdaging als HR consultant? Je hebt het potentieel om jezelf te ontwikkelen tot een professionele adviseur voor onze klanten die zicht heeft op het talent binnen hun organisatie. Wij zoeken collega's die gaan voor kwaliteit en professionaliteit, die lange termijn relaties willen uitbouwen en alles in het werk stellen om klanten te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom, consultants die hun job doen met passie.

JUNIOR HR CONSULTANT

Functieomschrijving

  • Als Junior Consultant Talent Selection & Development word je betrokken bij de evaluatie en ontwikkeling van talent via assessment centers en via development en learning centers. Zo kan je je expertise verder ontwikkelen inzake potentieelinschatting. Je schrijft ontwikkelingsgerichte rapporten, geeft feedback aan klanten en kandidaten en stelt samen met hen een personal development plan op. Voor je projecten neem je zelf verantwoordelijkheid van a tot z. Je verwerft snel ervaring als assessor in de bredere zin van het woord en je wilt echt een klankbord vormen voor je klanten.
  • Het inschatten van potentieel doe je niet zomaar. Al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie via een uitgebreid opleidingstraject. Je detecteert breed HR-vragen en werkt samen met je collega-experten van andere Hudson afdelingen om klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden.

Profiel

  • Je hebt een Masterdiploma en idealiter een eerste relevante professionele ervaring of stage. Een goede kennis van het Frans of het Engels is gewenst. Als persoon ben jij servicegericht, dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR. Je werkt vanuit ons kantoor in Gent, maar je maakt ook frequent verplaatsingen naar klanten en naar onze andere kantoren.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774553 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.