Terug naar zoekresultaten

JUNIOR HR CONSULTANT REKRUTERING & SELECTIE

Je beschikt over een Master diploma en je hebt minstens 1 à 2 jaar ervaring in de rekrutering van kandidaten.

Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 270 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons R&S team in Oost-West Vlaanderen zijn we op zoek naar een (m/v)

JUNIOR HR CONSULTANT

REKRUTERING & SELECTIE

Wil jij de professionele ervaring die je hebt opgebouwd kapitaliseren? Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Mensen die meedenken met de arbeidsmarkt en hun klanten en lange termijn relaties willen uitbouwen. Mensen die alles in het werk stellen om door hun aanpak kandidaten en klanten te overtuigen dat ze bij Hudson aan het juiste adres zijn. Kortom mensen die hun job doen met passie en overtuiging.

JUNIOR HR CONSULTANT REKRUTERING & SELECTIE

Functieomschrijving

  • Als consultant neem je verantwoordelijkheid van a tot z. Voor je rekruteringsopdrachten start je met een grondige behoefteanalyse van de klant. Vervolgens kies je de meest aangewezen selectiemethode (advertentie, database, direct search). Nadien ga je aan de slag voor het detecteren, werven en screenen van potentiële kandidaten. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessment center. Je schrijft een advies voor en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten. Je werkt nauw samen met je collega's consultants, researchers en assistentes. Je bent verantwoordelijk voor vacatures binnen verschillende functiedomeinen en uiteenlopende sectoren.

Profiel

  • Hudson doet niet zomaar aan Rekrutering & Selectie. Al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie. Alleen al tijdens je introductie binnen onze organisatie krijg je minstens 2 weken opleiding. Je leert er de organisatie beter door kennen en je maakt kennis met onze brede dienstverlening en de rijkdom van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.
  • Je beschikt over een Master diploma en je hebt minstens 1 à 2 jaar ervaring in de rekrutering van kandidaten. Als persoon ben jij dynamisch, een ondernemer, iemand die autonomie naar waarde schat. Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf te ontplooien binnen het brede domein van HR.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE775248 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hudson

Alle jobs Rekrutering & selectie

Populaire jobs in Rekrutering & selectie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.