Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 25

Volgende

JUNIOR HELPDESKMEDEWERKER

Onze klant, een onderneming in sterke groei en gevestigd in het Gentse, is Hays IT op zoek naar een junior helpdeskmedewerker.

* Gent
* kennis Frans
* goede kennis IT must - ervaring binnen bancaire sector een troef

Via Hays Gent

Nog 7 dagen om te solliciteren

Als helpdeskmedewerker los je uiteenlopende vragen van zowel collega's als klanten op. Dit gaat van functionele problemen tot meer procesmatige vragen die steeds betrekking hebben op de inhouse applicaties. Je analyseert kritisch de gestelde vragen/problemen en tracht de persoon in kwestie verder te helpen. Indien je niet kan helpen, zorg je voor een zorgvuldige registratie zodat de collega's van de tweede lijn deze verder kunnen behandelen. Naast dit alles neem je actief deel aan het team overleg en denk je mee na over veranderingsprocessen en verbeteringen.

JUNIOR HELPDESKMEDEWERKER

Functieomschrijving


Voor deze functie beschik je over een hoger diploma IT en/of ervaring binnen een bancaire omgeving. Daarnaast ben je analytisch ingesteld en kan je zelfstandig werken. Je slaagt erin om op een klantvriendelijke en communicatieve manier informatie op te vangen en over te brengen. Naast een vlotte kennis Nederlands en Engels, spreek je ook vlot Frans.Profiel

Onze klant biedt jou een uitdagende job waarin jij je competenties en ambities verder kan ontwikkelen. Er is ruimte voor initiatief, verantwoordelijkheid en interne groei binnen de organisatie. Je kan daarnaast rekenen op een aantrekkelijk loonpakket met een reeks van extralegale voordelen.


Aanbod

Ben jij de helpdeskmedewerker waar Hays IT naar op zoek is? Neem dan snel contact op met Lies Van den Troost van Hays IT. Dit kan telefonisch op het nummer 0498-17 56 46 of solliciteer online.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.