Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 39

Volgende

Junior Functional Analyst

Bij Smals

Staat 1 dag op Jobat.be

Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Junior Functional Analyst

Functieomschrijving

Als Functional Analyst sta je, samen met je collega’s, in voor de behoeftebepaling van de gebruikers en realiseer je het functioneel ontwerp binnen de context van complexe, omvangrijke ontwikkelingsprojecten.
Al naargelang je interesse neem je al dan niet het technisch ontwerp voor je rekening.
Vervolgens dienen de volgende taken op een autonome manier te worden opgenomen:
- Het inschatten van de workload en het opstellen van de planning;
- De opvolging en coördinatie van het ontwikkelingsproces;
- De kwaliteitscontrole en functionele testing van de ontwikkelde applicatie;
- De follow-up van de oplevering;
- Het documenteren van de analyses;
- Het opstellen van gebruikershandleidingen en eventueel opleiding van gebruikers.

Profiel

Je behaalde een universitair diploma (Master Informatica / Burgerlijk Ingenieur Informatica) en beschikt over een basiskennis van de analysemethode UML en OO ontwikkeling.
Je hebt uitstekende relationele vaardigheden en geeft blijk van efficiëntie bij het autonoom uitwerken van projecten. Je bent verantwoordelijk, flexibel en je hebt zin voor initiatief.
Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.
Je beschikt over een passieve kennis van het Frans.

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.