Terug naar zoekresultaten

Junior First Line Servicedesk Engineer

459304023

AGO Jobs & HR | Afsnee | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 27 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior First Line Servicedesk Engineer

Functieomschrijving

Voor onze klant, een Belgische firma gelegen in het Gentse, zijn we op zoek naar een Junoir First Line Servicedesk Engineer. De ICT Servicedesk garandeert de dagelijkse ondersteuning aan eindgebruikers op al hun professionele locaties. Als ICT Servicedesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruiker. Je ziet er op toe dat alle medewerkers optimaal kunnen beschikken over betrouwbare ICT functionaliteiten. Verder ben je verantwoordelijk voor: - Het oplossen van incidenten die zich stellen alsook voor het aanbieden van dienstverlening zoals software installaties, gebruikersbeheer, ? - Gemelde incidenten registreren in onze ticketingtool. - De incidenten analyseren en efficiënt oplossen aan de hand van de beschikbare procedures. - Het garanderen van een hoge beschikbaarheid.

Profiel

- Je genoot bij voorkeur een ICT- opleiding of herscholing. - Je leert snel bij en een breed scala aan applicaties en tools schrikt je niet af. - Bovendien beschik je over een nodige dosis parate kennis en logisch redeneervermogen, terwijl je ook de geijkte procedures kan volgen. - Je beschikt over een stevige basiskennis Microsoft Office, Active Directory, Exchange en netwerken. - Verder zijn je schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden samen met je stressbestendigheid jouw troeven. - Je werkt steeds oplossingsgericht en hecht veel belang aan klantservice.

Aanbod

- Je komt terecht in een technisch boeiende functie in een dynamische en zelfsturende afdeling. - Een gevarieerd takenpakket waar voorstellen en initiatieven geapprecieerd worden. - Je werkt voornamelijk in een dag shift met af en toe een vroege ploeg (06.00u -14.00u). - Je ontvangt een motiverend salarispakket in functie van je ervaring, aangevuld met extra legale voordelen en een performantiesysteem met financiële doorgroeimogelijkheden. - De vestiging is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en bovendien beschikken ze over een uitgebreid mobiliteitsplan.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent IT
Poortakkestraat 57
9051 Gent IT
Tel.: 09 277 04 57
Email: gent.it@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Helpdesk & support' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.