Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Groep IDEWE vzw

Junior ergonoom - regio Kempen

Groep IDEWE vzw | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

De Groep IDEWE verleent een breed gamma aan diensten gericht op gezondheid, veiligheid, welzijn en milieu op het werk. Met zo’n 850 medewerkers regionaal gespreid over 9 locaties werken wij in Vlaanderen, Brussel en Wallonië samen voor ruim 35 000 klanten uit de industrie, de privé- en de openbare dienstverlening. Wij ondersteunen hen bij het opzetten en uitvoeren van preventief medisch toezicht en alle aspecten van risicobeheersing (arbeidsveiligheid, bedrijfshygiëne, milieuzorg, ergonomie, psychosociale aspecten van het werk, verzuimbeleid ).  Momenteel hebben we een vacature voor een
 

Junior ergonoom - regio Kempen

Functieomschrijving

Je wordt ingeschakeld bij één van onze klanten, een groot industrieel bedrijf in regio Kempen.
Je ondersteunt de preventieadviseur ergonomie bij de uitvoering van zijn opdrachten.  Je staat o.a. in voor het uitvoeren van werkpostanalyses, waarbij je de houdingen en bewegingen aan de werkposten observeert, knelpunten in kaart brengt en mee nadenkt over het uitwerken van preventiemaatregelen.  Je staat hierbij ook in voor de administratieve opvolging.  Op termijn kan je pakket in functie van je interesses en mogelijkheden uitgebreid worden met vb het geven van vormingen.

Profiel

  • Je beschikt over een bachelordiploma bewegingswetenschappen (vb. sport en bewegen, regentaat LO, sportmanagement). Via je opleiding zijn de basisprincipes van ergonomie gekend en heb je de nodige kennis van beweging en het menselijk lichaam.
  • Je hebt een passie voor preventie en draagt onze kerncompetenties loyaliteit, samenwerken, gedrevenheid en kennis delen hoog in het vaandel.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stipt en nauwkeurig op het vlak van administratie en bent goed vertrouwd met de courante informaticatoepassingen.
  • Je geeft blijk van een teamgerichte ingesteldheid : je werkt goed samen met jouw collega’s, over de verschillende disciplines heen.

Aanbod

Wij bieden jou een gevarieerde job de mogelijkheid om ervaring op te doen in een boeiende functie, waarbij je goed ondersteund wordt en de nodige tijd krijgt om je in te werken.

Voor deze functie is een aantrekkelijk verloningspakket voorzien.  Dit bestaat uit een marktconform loon aangevuld met verschillende extralegale voordelen.
 

Interesse?

Wil jij aan de slag bij dé referentie in preventie? 

Bezorg ons dan vandaag nog jouw kandidatuur via onze website https://jobs.idewe.be
Voor informatie over de functie-inhoud kan je contact opnemen met Tine Adriaensen, regionaal coördinator risicobeheersing Turnhout (tine.adriaensen@idewe.be)

 
Antwerpen,Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kinesitherapeut' jobs in Antwerpen, Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.