Terug naar zoekresultaten

Junior elektrisch technieker - dag - Gent

440517454

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 25 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior elektrisch technieker - dag - Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant, een mooie chemische firma in de regio van Gent - Evergem, is AGO Technics op zoek naar een gedreven elektrieker - dagdienst . Als elektrieker zal je ingezet worden op het preventief en curatief onderhoud, als ook verdere (administratieve) opvolging en contact met andere contractoren . Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: - elektrische onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, op machines, instrumenten, debietmeters, installaties,?; - wanneer er storingen of problemen zich voordoen, neem je je prioriteiten en zorg je dat de machine / ? in een mum van tijd weer draaiende is; - je voert betrouwbare registraties uit; - je plant en volgt je preventief onderhoud goed in; - je helpt mee in nieuwe projecten en bent een actieve denker om met goede voorstellen op de proppen te komen; - je volgt andere contractoren op en begeleidt ze op de werkvloer.

Profiel

Ben je schoolverlater in een technische richting, zoals elektriciteit, elektrotechnieken, meet- en regeltechnieken? Heb je hiernaast interesse in de chemische procesindustrie is? Hecht je veel belang aan veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften? Dan ben jij de witte raaf waarnaar we op zoek zijn. Graag vermelden we hierbij dat PLC amper aan bod komt in deze functie. Heden maken 2 techniekers deel uit van het elektriciteit en instrumentatie departement. Je komt terecht in een tof team met aangename collega's. Het is een job met de nodige technische afwisseling, waar je zowel binnen als buiten werkt. Heden wordt er gezocht naar een extra technieker om dit team te versterken. Vandaar zijn we op zoek naar een persoon die goed zelfstandig kan werken en tevens de nodige maturiteit heeft om zelfstandig te werken. Hiernaast is het ook belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt om efficiënt te functioneren in een klein team. Korte communicatielijnen staan centraal binnen de firma. Dit met de collega's van je eigen departement, maar ook met de collega's van het mechanisch departement, de procesoperators, de contractors? Je werkt in een dag functie van maandag tem vrijdag (8u tem 16u30, met een half uur middagpauze). Alhoewel na de opleidingsperiode maak je ook deel uit van een roterend wachtsysteem (1/3 weken). Hierdoor ben je dan buiten de normale werkuren verantwoordelijk voor het oplossen van de storingen die in het volcontinu productieproces kunnen optreden.

Aanbod

Als technieker krijg je een bediendecontract aangeboden van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket, in overeenstemming met je kwalificaties. Bovenop het salarispakket krijg je per gewerkte dag een maaltijdcheque ter waarde van 8 euro en andere extra legale voordelen zoals pensioensparen, hospitalisatieverzekering voor het gezin... Hiernaast heb je afhankelijk van de manier van verplaatsen, de keuze tussen een sociaal abonnement of een fietsvergoeding. Deze firma heeft een uitstekende reputatie op vlak van het aanbieden van opleidingen, zowel intern on the job als extern. Je krijgt enorm veel mogelijkheden om op professioneel vlak bij te leren. De selectieprocedure bestaat uit een gesprek met de maintenance manager, inclusief een technische test. De duurtijd hiervan bedraagt 2.5 uur. Hierna dienen finale kandidaten een halve dag te voorzien voor een assessment. Interesse? Neem contact op met AGO Technics voor de eerste selectie . Hiervoor kan je je cv mailen naar gent.technics

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Meet- & regeltechnicus' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.