Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 9

Volgende

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER

* Perfecte work-life balance met flexibele uren
* Centrum Brussel

* Mooi salarispakket

Via Hays Response Brussel

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor een overkoepelende organisatie, met monopolie in België, zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround Dossierbeheerder!

JUNIOR DOSSIERBEHEERDER

Functieomschrijving

In deze job krijg je tal van verantwoordelijkheden. Zo neem je de administratieve opvolging van de manager op jou, externe communicatie, opvolgen van opleidingen, behandelen van mail- en telefoonverkeer, berekeningen en onderzoek binnen sociaal recht, enz.


Zoek jij nog een uitdaging om je tanden in te zetten en waarbij je administratieve taken en sociaal recht kan combineren? Solliciteer dan nu online of contacteer Gitte Gregoor van Hays in Brussel.

Profiel

Voor deze vacature is een bachelordiploma noodzakelijk. Ervaring is niet vereist, mits je tal van opleidingen zal krijgen! Je beschikt tevens over een sterke kennis van zowel het Nederlands als het Frans. Je hebt interesse in sociaal recht en kan zeer gestructureerd en autonoom werken. Hoe meer initiatief je toont, hoe meer kansen je natuurlijk zal krijgen!

Aanbod

Deze stabiele werkgever biedt jou een leuke omgeving waar ruimte is voor initiatief, een work-life balance, plezier alsook heel wat opleidingsmogelijkheden! Daarnaast krijg je hiervoor een heel mooi salarispakket met tal van extralegale voordelen. De organisatie is gelegen op 500 meter van het Centraal Station en daardoor dus ook perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (de wagen is ook mogelijk).

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Dossierbeheer' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.