Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 12

Volgende

Junior Digital Marketeer

Mediahuis | Antwerpen | Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Mediahuis is het nieuwe bedrijf dat de sterke nieuwsmerken De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg bijeenbrengt. Daarnaast herbergt Mediahuis ook digitale classifieds-merken zoals Jobat, Hebbes, Zimmo en Vroom.
Mediahuis is een open huis met een nieuwsgierige blik op de wereld. Een huis waar mensen en merken hun eigenheid kunnen behouden en zich kunnen ontplooien.
Mediahuis investeert in relevante mediamerken en benut hun potentieel optimaal. Het investeert om nu resultaten te halen en waarde te creëren voor later. Het investeert om elk merk sterker en aantrekkelijker te maken voor klanten en partners.
Mediahuis is een ambitieus huis dat een omgeving creëert waarin iedereen het vanzelfsprekend vindt voortdurend op zoek te gaan naar nog beter.

Junior Digital Marketeer

Functieomschrijving

... een Junior Digital Marketeer. En we geloven dat jij een ideale kandidaat bent.

Profiel

is een enthousiaste collega met een basiskennis van HTML en CSS én een grote honger om zich te verdiepen in digitale marketing.

Aanbod

Je werkt planmatig, met een feilloos oog voor detail en je kickt erop dat zaken tiptop in orde zijn. Het kan er bij ons best stressy aan toe gaan. Het is daarom goed dat je niet bang bent voor strakke deadlines en een kei in teamwerk.

Wat de job inhoudt? Je werkt in het team Line Extensions, dat zich bezighoudt met de webshops van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Binnen dit team voorzie je de grafische opmaak van productbeelden, bannering en e-mails aan de hand van templates. Je plaatst lezersacties online in ons webshopsysteem Magento 2 en zorgt ervoor dat deze hoog scoren bij de zoekmachines. Wat ook in goede handen is bij jou: de uitrol en de strikte opvolging van het communicatieplan. En de opvolging en optimalisatie van campagnes: retargetting, segmentatie, testen en evaluatie.

Interesse?

is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Je hebt bij voorkeur een diploma in multimedia, marketing of communicatie of je bent een autodidact met relevante ervaring. Nog belangrijker vinden wij dat het aanleren van nieuwe systemen je niet afschrikt.
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Mediahuis?

Volg dit bedrijf

Mediahuis is een van de toonaangevende mediagroepen in België en Nederland. Wij geven sterke nieuwsmerken uit, in print en digitaal: De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg, NRC Handelsblad en nrc.next. Daarnaast zijn er onze digitale classifieds-platformen: Jobat.be, Zimmo.be en Vroom.be.

 

Wij geven elke dag het beste van onszelf, voor de zowat 760.000 mensen die onze kranten kopen en voor onze 1,6 miljoen digitale nieuwsconsumenten. Wil je meestappen in dat grote nieuwsverhaal? Bekijk onze jobaanbiedingen of solliciteer spontaan.

Mediahuis

Katwilgweg 2, 2050 Antwerpen

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven

“Het evolueert eigenlijk nog sneller dan ik dacht”

Het was Gert Ysebaert zelf die, nu zo'n jaar geleden, de Academie op gang schopte tijdens een open sessie samen met Peter Hinsen. De boodschap die hij toen bracht, was duidelijk:

Lees meer

Mediahuis: hét voorbeeld van succesvolle omgang met online video

Online video is bij Mediahuis in enkele jaren tijd een stevige business geworden. Zelfs tv-zenders zijn inmiddels afnemers. Manager Patrick Saliën legt tijdens de Mediafacts Nationale Uitgeefdag uit hoe dit grote nieuwsmediabedrijf de inzet en exploitatie van online video aanpakt.
Lees meer

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 56 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Digital marketing' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.