Terug naar zoekresultaten

Junior Consultant @ Young Potential Academy

Via House Of Talents

Staat 9 dagen op Jobat.be

House of Talents groepeert 11 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT, Arcq, Chaintec, Engipro en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid.

We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen te werk.

We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik.

Werken bij House of Talents is dat een aanrader? Bekijk dan zeker onze video van onze laatste kick-off en maak kennis met onze topsfeer! https://www.youtube.com/watch?v=3bIir7p04rk

Junior Consultant @ Young Potential Academy

De Young Potential Academy biedt een traineeship aan voor beloftevolle talenten die hun carrière willen starten in recruitment & sales. Je doorloopt een boeiend parcours en wordt klaargestoomd om te groeien in de organisatie.

Het hart van de organisatie start met het initiëren van kandidaten en prospecten. Vandaar dat we dit traineeship starten met volgend takenpakket:

- Opvolgen van commerciële acties.

- Communicatie met zowel actieve als minder actieve klanten/partners.

- Informatie vergaren betreffende mogelijke opportuniteiten en toekomstpotentieel.

- Telefonische screenings en online interviews van kandidaten. Deze professionals proactief voorstellen bij prospecten om deze mensen aan een leuke job te helpen.

- ...

Om het succes van de Young Potential Academy te garanderen centraliseren we het traineeship in ons hoofdkantoor te Kortrijk.

Van zodra je klaar bent voor jouw volgende carrière opportuniteit kan je doorstromen in ons kantoren netwerk: Jette Antwerpen, Luik, Waasmunster, Herent en Kortrijk.

Dit traineeship wordt doorspekt met verschillende opleidingen door interne en externe coaches. Op deze manier bieden we een platform aan om op lange termijn te evolueren binnen onze organisatie.

- Je bent een gedreven starter en staat te springen om in de wereld van rekrutering en selectie te stappen.

- Indien je reeds ervaring hebt maar een switch wil maken naar onze boeiende wereld dan komt jouw kandidatuur tevens in aanmerking.

- Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in één van volgende richtingen: communicatie, sales, human resources, psychologie, administratie, …

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans.

- Je bent een enthousiaste teamplayer met een uitgesproken commerciële flair en een professionele uitstraling.

- Je bezit een gezonde dosis assertiviteit en je deinst niet terug voor uitdagende targets.

- Je kan zelfstandig werken en hebt een sterk commercieel inzicht.

House of Talents biedt een aantrekkelijk loon met een groot aantal extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, verzekeringen en leuke incentives. 

Je komt terecht in een no-nonsense omgeving van een groeiende en ambitieuze KMO, waar teamspirit voorop staat. Dit traineeship biedt een aaneenschakeling van boeiende opleidingen, op maat van jouw talent en de competenties vereist in onze sector.

Om een beeld te krijgen in welke richting sales & recruitment binnen HOT kan evolueren, bekijk via deze link welke organisaties deel uitmaken van House of Talents: https://www.houseoftalents.be/nl-BE/werken-bij-house-of-talents

Ben je er klaar voor? Wij alvast wel!


Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.