Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 10

Volgende

JUNIOR CONSULTANT SURVEY

Ter versterking van ons Organisational Talent Management team in Gent

Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 10 dagen op Jobat.be

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

JUNIOR CONSULTANT SURVEY

Hudson zoekt medewerkers die gaan voor kwaliteit en professionaliteit. Klanten helpen om HR-processen en systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organizational Talent Management. Binnen deze afdeling werk jij mee aan de realisatie van de jaarlijkse nationale salarisstudie en andere specifieke sector gebonden salarisstudies.

JUNIOR CONSULTANT SURVEY

Functieomschrijving

 • Als Consultant voer je voor onze klanten audits uit van hun beloningssystemen uit en assisteer je hen bij de implementatie van de geadviseerde oplossingen, en dit op strategisch, juridisch, fiscaal en praktisch vlak.
 • Je staat mee in voor de realisatie van de jaarlijkse, grote nationale salarisstudie en van een of meerdere sectorspecifieke salarisstudies. Je hebt frequent contact met onze klanten voor het verzamelen van de gegevens. Je verwerkt, analyseert en interpreteert de gegevens en de resultaten en integreert deze in duidelijke conclusies en adviezen. Je biedt hen ook ondersteuning bij het gebruik van de resultaten en de intern ontwikkelde softwareprogramma's.
 • Steunend op je methodologische kennis, je kennis van Compensation & Benefits en je kennis van de markt(en) help je na verloop van tijd mee bij het bepalen van de onderzoeksopzet van de salarisstudies: het bepalen van de doelgroepen, het uitwerken van vragenlijsten, het bepalen van verwerkings- en rapporteringsmethodes, ...
 • Je deelt jouw expertise met collega's en breidt je eigen expertise verder uit. Je neemt een zelfstandige rol op in verschillende projecten.

Profiel

 • Je beschikt over een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring), bij voorkeur binnen een juridische, fiscale of economische richting. Je hebt een passie voor beloning en cijfers (onderzoeken, statistiek, datamanipulatie…) en hebt een goede kennis van het Frans en het Engels.
 • Je bent resultaatsgericht en bereid om jezelf ten volle te ontwikkelen in een uitdagende werkomgeving. Met jouw communicatievaardigheden, zin voor analyse, flexibiliteit en punctualiteit, maak je het verschil. Je bent bovenal een sterke teamspeler met een pragmatische "can do" mentaliteit, maar beschikt tevens over voldoende autonomie om projecten op een zelfstandige wijze tot een goed einde te brengen.
 • Je wordt opgeleid en ingewijd in onze Hudson methodologie en je krijgt de kans om jouw potentieel binnen de dynamische en internationale omgeving van Hudson verder ontplooien.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE773577 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 50 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.