Terug naar zoekresultaten

(JUNIOR) CONSULTANT ORGANIZATIONAL TALENT MANAGEMENT

MET INTERESSE IN FUNCTIECLASSIFICATIE, COMPETENTIE- EN PERFORMANCE MANAGEMENT EN REWARDBELEID

Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 3 dagen om te solliciteren

Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers.

Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden.

Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega's, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter ondersteuning van ons team in Gent zijn we op zoek naar een (m/v)

(JUNIOR) CONSULTANT ORGANIZATIONAL TALENT MANAGEMENT

MET INTERESSE IN FUNCTIECLASSIFICATIE, COMPETENTIE- EN PERFORMANCE MANAGEMENT EN REWARDBELEID

Klanten helpen om HR-processen en systemen op te zetten om talent aan te trekken, te beheren en te behouden, daar draait het om in onze afdeling Organizational Talent Management (OTM).

(JUNIOR) CONSULTANT ORGANIZATIONAL TALENT MANAGEMENT

Functieomschrijving

  • Als (Junior) Consultant maak je, samen met de projectleider, een grondige analyse van de klantenbehoefte en zoek je de meest kwalitatieve oplossing. Je hebt een gevarieerd takenpakket: Je staat in voor het geven van competentieworkshops, de opmaak van functiebeschrijvingen op basis van interviews of workshops, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®) en het uittekenen van een functieclassificatiemodel. Hoewel de focus in eerste instantie op functieclassificatieprojecten ligt, krijg je de kans je kennis te verbreden naar andere disciplines binnen ons team, met name beloning en performance management.

Profiel

  • Je beschikt over een Master, in een bij voorkeur economische, menswetenschappelijke of juridische richting en je bent op zoek naar een werkomgeving die het menselijke potentieel centraal stelt in haar activiteiten. Je kan je, zowel mondeling als schriftelijk, vlot uitdrukken in het Engels en een goede kennis van het Frans is een troef. Je stelt alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen.

Aanbod

  • Je krijgt een grondige opleiding en coaching wat betreft onze reward-, jobgrading- en competentiemethodiek. Je leert hierdoor niet alleen de werkwijze van onze organisatie beter kennen, je ontmoet ook collega's uit andere teams en je leert bovendien de rijkdom kennen van de tools die binnen Hudson ontwikkeld zijn. Bij Hudson, Belgische marktleider in HR consultancy, zal je deel uitmaken van een sterk groeiende groep die ondernemingszin, engagement en evolutie van zijn medewerkers naar waarde schat.

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE774380 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Interesse?

Hudson Belgium
Sarah Schietecatte
+32 9 242 54 24
Moutstraat 56 9000 Gent Belgium
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Compensation & benefits' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.