Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 42

Volgende

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER

* Regio Antwerpen-centrum
* Junior Business Controller
* Veel doorgroeimogelijkheden

Via Hays Antwerpen

Staat 20 dagen op Jobat.be

Voor onze klant in hartje Antwerpen, actief in de retailsector, is Hays Retail Antwerpen op zoek naar een enthousiaste, assertieve en gemotiveerde Junior Business Controller.

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER

Functieomschrijving

Je werkt in een team van drie personen en staat in voor de ondersteuning van verschillende analyses en rapporteringen van de verschillende Belgische filialen. Zo moeten de cijfers van de filialen geanalyseerd en geïnterpreteerd worden, alsook de loonkost, marges, inkoopcijfers, omzet, stockcijfers, ... Hieromtrent moeten verschillende analyses en berekeningen gemaakt worden. Deze moeten gecommuniceerd worden naar het managementteam en de directie.Profiel

Hays Finance & Accountancy is voor deze vacature op zoek naar iemand met minstens een bachelordiploma in Accountancy of Finance en een eerste ervaring in controlling van ongeveer 1 jaar. Deze persoon moet analytisch sterk zijn, kennis hebben van accountancy en sterke communicatieve vaardigheden bezitten. De ideale kandidaat staat sterk in zijn/haar schoenen, durft initiatief nemen en zijn/haar bevindingen op een professionele manier communiceren. Het is belangrijk ondernemend te zijn, proactief te kunnen werken en sociaal vaardig te zijn. Er zijn veel leer- en doorgroeimogelijkheden, waardoor juniors zeker in aanmerking komen! Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden. Omdat de filialen zich over heel België bevinden, is een zeer goede kennis van Nederlands en Frans heel belangrijk.

Aanbod

Onze klant in Antwerpen biedt een aantrekkelijk salarispakket, veel zelfstandigheid en leer- en doorgroeimogelijkheden in een toffe, informele omgeving.

Ben jij de analytische vlotte enthousiasteling die we zoeken ? Contacteer dan zeker Julie Bulinckx van Hays Antwerpen

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 40 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.