Terug naar zoekresultaten

Junior Business Controller

365543255

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Junior Business Controller

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie op het gebied van Business Controlling, waarin je een actieve bijdrage levert aan het resultaat en de verdere groei van onze organisatie? Wil jij jezelf daarnaast blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk? Dan is deze rol van Junior Business Controller wellicht interessant voor jou! Als Junior Business Controller ondersteun je de Business Controller van ons bedrijf bij financiële en bedrijfseconomische vraagstukken met diverse controllingactiviteiten. Dit doe je met doelgerichte en betrouwbare financiële informatie en analyses. De business controllingactiviteiten zijn gericht op zowel de operationele als commerciële aandachtsgebieden van onze retailorganisatie. De werkzaamheden voor jouw aandachtsgebieden zijn: - opstellen en analyseren van diverse wekelijkse rapportages en overzichten; - tijdig en juist aanleveren van informatie aan de diverse stakeholders; - gevraagd en ongevraagd adviseren van de Business Controller en afdelingsmanagers/ budgethouders; - meewerken aan het opstellen van goed onderbouwde budgetten en forecasts; - ondersteunen van de Business Controller bij de uitvoering van de periode-afsluitingen; - participeren in diverse projecten voor het verbeteren van de administratieve organisatie, processen en systemen.

Profiel

Je hebt een universitair diploma met een financiële oriëntatie op zak.
Je hebt minimaal 1 à 2 jaar werkervaring op het gebied van controlling.
Dat je cijfermatig sterk moet zijn is natuurlijk geen verrassing. Maar beschik je daarnaast ook over een scherpe, analytische blik?
Uiteraard heb je aantoonbaar uitgebreide kennis van Excel. Heb je daarnaast ook kennis van Business Objects en Hyperion (Enterprise/HFM)? Dan is dat een pre.
Je beheerst het Engels en Frans.
Kennis van Belgische boekhoudwetgeving is een must, fiscaal recht is een plus.
Een proactieve en resultaatgerichte instelling zijn onontbeerlijk binnen onze organisatie.
Je bent bereid minimum 1x per maand naar Nederland te reizen.

Vanwege de hoge mate van dynamiek en snelle ontwikkelingen binnen de retail is geen dag hetzelfde en moet je regelmatig je planning bijstellen. Het is dus een voordeel als je eerder in een retailorganisatie hebt gewerkt. Heb je dit nog niet, maar sluiten de functie-eisen van deze vacature wel aan? Geef dan in jouw motivatie aan waarom jij bij de retail past!

Aanbod

Als Junior Business Controller maak je deel uit van een jonge organisatie en een klein hecht team van pioniers die werken voor onze winkelformule. Ons bedrijf is in België immers een relatief nieuwe, maar snel groeiende speler op de markt. Dat is werken met ruggensteun van een grote organisatie, maar toch met korte lijnen. Werken op deze afdeling betekent samenwerken in een sterk team en gegarandeerd persoonlijke groei. Iedere dag zoeken we naar verbeteringen die we niet morgen, maar vandaag nog kunnen implementeren.

Wat bieden wij jou naast deze inspirerende omgeving?
Een baan bij een succesvolle internationale organisatie die continu in beweging is. We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit!
Een goed salaris dat past bij jouw kennis en werkervaring.
Veel aandacht voor jouw ontwikkeling en opleiding in de praktijk.
Een eigen Academy met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.
Een enthousiast team dat staat te popelen om kennis met jou te maken.
Een informele, no-nonsense manier van werken: resultaat telt en dit vooral ook binnen een goede sfeer.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Antwerpen

Alle jobs Controlling

Populaire jobs in Controlling:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.